Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Az


(It)
Az

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.
A horror legnagyobb mestere, Stephen King kultikus regényéből már készült egyszer film, ám ez az új, az új évezrednek megfelelően sokszor gonoszabb, félelmetesebb és rejtélyesebb. De a bohóc most is visszatér. (Intercom)

(hp)

Filmkritika: Az (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
  Filmsomnia.hu - AZ
Az AZ egy tisztességes horrorfilm lett, azonban sajnos nem sikerült felérnie az elődjéhez. 70/100
  Movieaddicts: AZ
Valószínűleg azoknak sokkal jobban fog tetszeni az „Az”, akik nem ismerik a regényt, mivel emiatt sokkal objektívabban tudják majd megítélni a filmet. Én, mint King rajongó egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni a zseniálisan megírt regénytől, de ahogy a premier előtti vetítésen ültem azt láttam, hogy a közönség nevetett, szomorkodott és sokszor félt is, és ami a legfontosabb átélték ezt az igazán különleges kalandot. Azt hiszem ennél több nem is kell. 7,5/10
  VOX.hu - Az
Nem lufi! Műfaji klasszikus aligha válik belőle, ám hatásos-míves blockbusternek éppúgy első osztályú, mint értő, tényleg csak kicsit pontatlan Stephen King-adaptációnak. 90/100

  Smoking Barrels: AZ
Őszintén remélem, hogy egyszer Cary Fukunaga is megrendezheti saját verzióját, ami jóval sötétebb, könyörtelenebb, de ezek miatt jóval drámaibb is lesz. Mert látszik, hogy ez a világ, ez sztori tele van lehetőségekkel. Kár érte.

4,5/10
  Filmérték.blog.hu

...ekkora hype után többet vártam, a szűnni nem akaró jump scarezgetés-től. Oké a CGI hatásos, Chung-hoon Chung kamerája mindenhol ott van. Végigbalettozza az egész filmet, de átadni a rémületet nem tudta. Megrázó helyenként, meg kellően gyomorforgató is, de amikor leveszik a zenét, tudod, hogy menetrendszerint meg kell ijedned, és ez így nem működő elem.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.