Vadonatúj részleteket árul el az Avatar: A víz útjáról (galériánkban) egy friss jelentés.

James Cameron hamarosan debütáló filmje, amely több mint 10 évvel az első rész után kerül a mozikba, impozáns játékidővel érkezik. A The Hollywood Reporter szerint az Avatar: A víz útja kicsivel több, mint 3 órás lesz.

Ezzel a film a modern hollywoodi produkciók egy különleges klubjába kerül, olyan filmekhez csatlakozva, mint a Bosszúállók: Végjtáték (3 óra 2 perc) és a Titanic (3 óra 14 perc).

Az első Avatar-film 2 óra 41 perces volt. Bár a 20th Century Pictures még nem erősítette meg a hírt, de a THR szerint "a film hossza akkor kezdett kiszivárogni, amikor megkapta a hivatalos besorolást." A film a tengerentúlon PG-13-as korhatárral debütál.

Az első előzetest a nyár elején a D23-on mutatták be, a történet középpontjában Sully és Na'vi lánya, Neytiri áll majd.

A főbb szerepeket Sigourney Weaver, Kate Winslet, Zoe Saldana, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Sam Worthington, Edie Falco és  Stephen Lang alakítják. Ha lemaradtál volna a magyar szinkronos előzetesről, idelent pótolhatod. A film december 15-től a mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»