Kingsman 3: Ennek a szomorú hírnek nem fognak örülni a rajongók

Már javában zajlanak a Kingsman 3 előkészületei, azonban már most tudni lehet, hogy a rajongók utoljára találkozhatnak majd Harry és Töki párosával.

Mindezt a film rendezője Matthew Vaughn közölte egy rövid interjú során. Vaughn jelenleg producerként a Rocketman promóján dolgozik, amely során elárulta, hogy a Kingsman 3-mal egy nagy fejezet zárul majd le a franchise történetében.

„Itt az ideje, hogy egy Töki és Harry kapcsolata véget érjen. Az utolsó felvonást láthatjuk majd róluk, amelyen remélhetőleg ez év végén vagy a következő elején el is kezdünk dolgozni” – nyilatkozta a rendező.

Vaughn ugyanakkor azt is elárulta, hogy nagy valószínűséggel a jövőben akár negyedik részt is kaphat a Kingsman széria, ám mindez nagyban függ a harmadik epizód sikerétől is.

Bár a Kingsman 3 szinopszisáról egyelőre nincsenek további információink, a Rocketman premierje után valószínűleg többet is megtudunk majd a készülő produkcióról.

A Kingsman széria The Grate Game címre keresztelt előzményfilmje jövő év elején kerül majd a mozikba, melyben azonban sem Taron Egerton sem Colin Firth nem tűnik majd fel.