Liam Neeson a Rolling Stone-nak adott interjújában részletesen beszélt a karrierjéről.

A beszélgetés során a pályafutásának több mérföldkövére is visszaemlékezett, melyek közül az egyik legérdekesebb James Bond szerepre.

"Nem ajánlották fel nekem James Bondot. Ismerem a Broccolit. Egy csomó színészt megnéztek. Kijött a Schindler listája, és Barbara [Broccoli] néhányszor felhívott, hogy megkérdezze, érdekel-e, és én azt mondtam, hogy igen, érdekelne. Aztán a kedves feleségem [Natasha Richardson], Isten nyugosztalja, azt mondta nekem, miközben a Nell, a remetelányt forgattuk lent a Carolinában: "Liam, mondok neked valamit: ha elvállalod James Bondot, nem fogunk összeházasodni." 

"Szóval azzal incselkedtem vele, hogy a háta mögé mentem, az ujjaimmal úgy csináltam, mintha pisztolyt tartanék a kezemben, és aztán [a James Bond-dallamot dúdoltam]. Imádtam ezt csinálni! [Nevet]...adott nekem egy James Bond ultimátumot. És komolyan gondolta!"

Liam Neeson legújabb filmje a Marlowe, melyben egy magánnyomozó szerepét alakítja. Nézd meg az előzetest idelent, jelenetfotókat pedig a galériánkban találsz.

50 Marlowe  (2022)

thriller

A rosszul menő üzlet és a magány teljesen megviseli Philip Marlowe magánnyomozót, hamarosan felkeresi őt egy gyönyörű lány, aki megbízza, hogy találja meg volt szeretőjét, aki... több»