Linda Hamilton újra Sarah Connor bőrébe bújt, friss fotókon a Terminator 6!

Megérkeztek az első forgatási fotók a Terminator: Sötét végzetról, amin pontosan az van, amire számítunk: az idős, de elég tökösnek tűnő Linda Hamilton, illetve a film másik sztárja, Mackenzie Davis, egy akciófilmhez praktikusnak tűnő rövid hajjal és számtalan sebesüléssel és forradással, mint aki már több komoly helyzeten túl van.

A filmet nagy várakozás övezi, ugyanis a színésznő a Terminátor 2. - Az ítélet napja óta nem bújt a legendás karakter bőrébe, és az eddigi folytatások sem igazán tudták pótolni a hiányát. A film története épp ezért teljesen figyelmen kívül hagyja, ami a második rész óta történt, és egy teljesen új irányba viszi a történetet.

Hogy milyenbe – azt még nem tudjuk pontosan, de a képek láttán beindultak a találgatások Davis karakteréről – netán a Sarah Connor lánya lenne? Vagy valaki más, aki hasonlóan szoros, akár vérségi kötelékben áll Sarah-val?

A rendező Tim Miller és az amúgy az Avatar-filmfolyamon dolgozó, ám a film produceri teendőit gálánsan magára vállaló James Cameron nagyon csöndben van a részleteket illetően, szóval nagyon készülhetnek valamire. Amit jól is tesznek, ha már sikerült megnyerniük a filmnek Hamiltont és a műtétje után lábadozó Arnold Schwarzeneggert.

A film 2019 novemberében kerül majd a mozikba, addig is be kell érnünk a friss fotókkal – és a majd később érkező promóciós anyagokkal.