Guy Ritchie és Jason Statham már számos akciófilmen dolgoztak együtt, melyek közül az egyik legutóbbit ma este a tévében is megnézheted. 

Az Egy igazán dühös emberben Statham jellegzetes karakterét hozza sztoikus és halálos (anti)hősként. A film a Statham által alakított H történetét követi, aki munkát vállal egy Los Angeles-i pénzszállító cégnél. Miután szemtanúja lesz egy rablásnak, kiderül, hogy valódi célja, hogy bosszút álljon a város veszélyes alvilágának tagjain. 

A film sötét és intenzív, Statham hűvös és kimért alakításával, és bár a történet több, egymással összefüggő fejezetben bontakozik ki, de a Guy Ritchie-s nagy fordulatok ezúttal elmaradnak. 

Kiszámíthatósága ellenére az Egy igazán dühös ember kemény és szórakoztató akciót nyújt, így a pörgős mozi rajongóinak kimondottan ajánlott néznivaló. Statham mellett a további főbb szerepekt Andy GarcíaJosh Hartnett és Scott Eastwood alakítja.

A film a Film+-on ma este 21:00-tól nézhető, de holnap is elcsípheted ugyanitt 23:0-tól, valamint pénteken hajnali 2-től az RTL+-on.

akció | krimi | thriller

H múltjáról szinte semmit sem tudnak kollégái és társai. A férfi egy készpénzt szállító teherató-társaságnál dolgozik Los Angelesben. H teljesen hideg és kimért... több»