Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Egy igazán dühös ember (2021)

Wrath of Man
Filmadatlap
 
31
Szereplők
28
Vélemények
25
Képek
5
Videók

Galéria (25)

Jason Statham
Austin Post
Guy Ritchie
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham

Videók (5)

 
kabel   2022. 09. 15.

legújabb vélemény

0
Kompetens, majdnem a régi Guy Ritchie

Guy Ritchie nem tudom, mit csinál, néha olyan borzalmakon dolgozik mint az Aladin vagy az Arthur adaptáció, aztán visszatér a jó filmekhez. Ez a film a visszatérést képviseli, egy izgalmas, fordulatos, szépen felépített történetet kapunk, kicsit egyoldalú szereplőkkel és meglepő akciójelenetekkel.

 
Szilárd-Leo   2021. 05. 31.

a nap véleménye

2
Bosszúvágy 2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem ízig-vérig akciódús filmet látunk... A film története nagyon jó. A főszereplő egy pénzszállító cégnél dolgozik, de hiba csúszik, a fia meghal. És ő is. De a film nem ér véget, felépül a főhős, és a maffia segítségét kéri, hogy kiderítse, ki vagy kik. Így nagyon sokan meghalnak a filmben, hullanak, mint a legyek. Nagyon egyszerűnek tűnik a film, a cselekménye túl lett spilázva egy picit. De azért az év akciófilmjéről beszélek. Nagyon jó. Összességében kiváló. 1. akciódráma 8,9X.

 
elekm90   2021. 06. 18.

2

Jó kis akciókrimi Guy Ritchie új filmje, bár nem kell tőle semmi eget rengetőt várni. Az is kétségtelen, hogy a rendezésen (bár nincs vele gond) és a hangulaton egyáltalán nem látszik a rendező keze nyoma. A nyitójelenet egyből a képernyő elé szegeze... több»

 
Klauka89   2022. 01. 14.

2

Nálunk karácsonyfa-lebontás közben ment, nem volt valami maradandó élmény. Statham itt is összekeménykedte magát, nem volt rossz, de nekem a Szállító-szintet nem tudta hozni. Elég alap sztori, kár, hogy a szexi kicsi Eastwood tetszelgett a rosszfiú s... több»

 
Caravaggio1978   2021. 05. 29.

2
Már neki is abba kellene ezt hagynia

Ahogy telik az idő az ember felett, úgy el kellene gondolkodnia dolgokon... Vagy éppen az ember teljesen egy szemüvegben, azaz egy torzító tükörben nézi magát, és azt hiszi, hogy teljesen jó ez az egész? Nos, tudni kell befejezni a dolgokat, ha így folytatja, teljesen nevetségessé teszi a nevét ő is.

 
Harper   2022. 02. 07.

1
Nem tipikus Guy Ritchie-film

Guy Ritchie nagyon jellegzetes filmeket készít, keze munkája azonnal felismerhető. Ám az Egy igazán dühös ember nem tipikus Guy Ritchie-film. Alig kapunk a fekete humorból, kevés a fanyar helyzetkomikum és minimális az abszurditás is. Ellenben látványos az egész, jók a karakterek, izgalmas az alapsztori és nagyot megy Jason Statham is a főszerepben. Nekem bejött az is, hogy a cselekmény folyton ugrál az időben, így lassan, fokozatosan ismerjük meg a legfőbb karaktert, akit egyszerűen csak "H"-nek hívnak a filmben (Jason Statham). Értékelésem: erős 70%.

 
Képkockák   2021. 10. 08.

1
Guy Ritchie amerikai akar lenni

Guy Ritchie az angol maffia- és gengszterfilmek koronázatlan királya, amit igazán jól bizonyít az Úriemberek (Gentlemen, 2019) sikere is, valamint az évek során készített megannyi remek film. A Wrath of Man azonban egy teljesen új irány, egy moderneb... teljes kritika»

A film összbevétele 103 966 489 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 81 433 110 forintot termelt. A hazai mozik összesen 49 353 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez Guy Ritchie első olyan filmje, melynek a cselekménye döntő részben az Egyesült Államokban játszódik.

(hp)
 

Lyne Renée és Jason Wong második közös filmje, melyet Guy Ritchie rendezett. Az első a 2019-es Úriemberek volt.

(hp)
 

A főszereplők közül Jason Statham, Laz Alfonso és Scott Eastwood is szerepelt a Halálos iramban franchise filmjeiben.

(hp)
 

A film női főszerepét eredetileg Sandra Bullock alakította volna.

(hp)
 

A filmben egy cameo szerep erejéig a népszerű amerikai énekes, Post Malone is feltűnik.

(hp)
 
... minden hibája ellenére szórakoztató darab és érdekes műfaji kísérlet, melyet bármikor oda lehet állítani a klasszikus elődök mellé. több»
 
Nem egy hivalkodó alkotással van dolgunk, amit így valószínűleg sokkal kevésbé fog a szívébe zárni a közönség (és akár a kritika), mint a korábbi Ritchie-darabokat, de amilyen magabiztos, kompetens és minden ízében hatásos mű lett az Egy igazán dühös ember, én csak emelni tudom a kalapomat. több»
 
Egy nagyon ügyes kézzel átírt cselekménnyel rendelkező, baromi jól megrendezett B-film, ami nem tudja elérni azt, hogy mi is ugyanolyan komolyan vegyük, mint amennyire ő komolyan veszi magát. több»