Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
83%

Egy igazán dühös ember (2021)

Wrath of Man
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
25
Képek
6
Videók

Galéria (25)

Jason Statham
Austin Post
Guy Ritchie
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham
Jason Statham

Videók (6)

 
Drawen H.   2021. 07. 02.

legújabb vélemény

0
Ok megbosszulós..

De hová tűnt Damon Hill?----Hová tűnt Guy Ritchie? Amúgy egész jó, de egy "Európai válasz Tarantinora" azért kicsit több kellene sztem.

 
Szilárd-Leo   2021. 05. 31.

a nap véleménye

1
Bosszúvágy 2

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szerintem ízig-vérig akciódús filmet látunk... A film története nagyon jó. A főszereplő egy pénzszállító cégnél dolgozik, de hiba csúszik, a fia meghal. És ő is. De a film nem ér véget, felépül a főhős, és a maffia segítségét kéri, hogy kiderítse, ki vagy kik. Így nagyon sokan meghalnak a filmben, hullanak, mint a legyek. Nagyon egyszerűnek tűnik a film, a cselekménye túl lett spilázva egy picit. De azért az év akciófilmjéről beszélek. Nagyon jó. Összességében kiváló. 1. akciódráma 8,9X.

 
elekm90   2021. 06. 18.

1

Jó kis akciókrimi Guy Ritchie új filmje, bár nem kell tőle semmi eget rengetőt várni. Az is kétségtelen, hogy a rendezésen (bár nincs vele gond) és a hangulaton egyáltalán nem látszik a rendező keze nyoma. A nyitójelenet egyből a képernyő elé szegeze... több»

 
stevepisti   2021. 06. 20.

1

Számomra talán Scott Eastwood okozta a legnagyobb meglepetést, színészkedett, jól színészkedett. Jól állt neki a kemény, önző figura szerep. Stathamnek igazából nem kellett megerőltetnie magát különösebben, neki ezek a figurák mennek a legjobban, kom... több»

 
Aki_megmondja_a_tutit   2021. 06. 27.

2
Egyértelmű siker

A történetet nem is igazán lehet kiemelni, csak szimplán jó volt, leginkább a hangulata tetszett, együtt érezhettük a bosszúvágyat. Scott Eastwood szuperül alakította az önző szemétládát, Jason Stathamnak pedig nem igazán kellett mit csinálnia, csak a szokásos megjelenését hoznia, azt hozta is. Az akciójelenetek szuperek voltak, semmi kivetnivalót nem lehet a filmben találni.

 
7ETEDIK   2021. 06. 06.

0

Egy fordulatos, de a végére igen csak kiszámítható thriller egy mindig morcos Jason Stathammel. A pénzfutár munka nehézségeit és bonyodalmait már Antal Nimród is feldolgozta, ez ahhoz hasonlóan feszült és akciódús jelenetekre épít. Guy Ritchie egyedi... több»

 
uniterra   2021. 05. 29.

0

Guy Ritchie hozta a formáját. Jól töltötte ki az eleje és a kiszámítható vég közötti űrt. Ebben a témában már nem lehet újat mutatni.

A film összbevétele 126 991 838 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 66 684 745 forintot termelt. A hazai mozik összesen 40 208 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez Guy Ritchie első olyan filmje, melynek a cselekménye döntő részben az Egyesült Államokban játszódik.

(hp)
 

Lyne Renée és Jason Wong második közös filmje, melyet Guy Ritchie rendezett. Az első a 2019-es Úriemberek volt.

(hp)
 

A főszereplők közül Jason Statham, Laz Alfonso és Scott Eastwood is szerepelt a Halálos iramban franchise filmjeiben.

(hp)
 

A film női főszerepét eredetileg Sandra Bullock alakította volna.

(hp)
 

A filmben egy cameo szerep erejéig a népszerű amerikai énekes, Post Malone is feltűnik.

(hp)
 
... minden hibája ellenére szórakoztató darab és érdekes műfaji kísérlet, melyet bármikor oda lehet állítani a klasszikus elődök mellé. több»
 
Nem egy hivalkodó alkotással van dolgunk, amit így valószínűleg sokkal kevésbé fog a szívébe zárni a közönség (és akár a kritika), mint a korábbi Ritchie-darabokat, de amilyen magabiztos, kompetens és minden ízében hatásos mű lett az Egy igazán dühös ember, én csak emelni tudom a kalapomat. több»
 
Egy nagyon ügyes kézzel átírt cselekménnyel rendelkező, baromi jól megrendezett B-film, ami nem tudja elérni azt, hogy mi is ugyanolyan komolyan vegyük, mint amennyire ő komolyan veszi magát. több»