Magic Mike 3 előzetes: Channing Tatum még utoljára ledobja a textilt

Magic Mike visszatért egy utolsó körre. Itt a Magic Mike’s Last Dance első előzetese.

A Warner Bros. kiadta az első trailert a "Magic Mike utolsó tánca" című filmhez, amely Channing Tatum férfi sztriptíztáncos showjának harmadik és egyben utolsó része.

Tatum először októberben rántotta le a leplet az filmről, és egy első képet tett közzé, amelyen a Salma Hayek által alakított karakternek táncol.

Bár a film pontos előzményeit eddig titokban tartották, Tatum és Soderbergh is ízelítőt adott a folytatásról.

"Azt akarom, hogy ez legyen a sztriptíz Super Bowlja" - mondta Tatum a People-nek - "Olyan táncot akarok, amilyet a másik két filmben soha nem tudtunk csinálni, mert őszintének kellett lennünk ahhoz, hogy mi a valóság ebben a világban, ami nem a nagyszerű tánc."

A Varietyvel beszélgetve Steven Soderbergh a filmet Bob Fosse "All That Jazz"-jéhez hasonlította, és elmondta, hogy a "Magic Mike Live" című turné színpadi produkció is hatással volt rá: "A film egyfajta fiktív mese arról, hogy Mike hogyan találja ki a show ötletét - és aztán hogyan ugorja meg az akadályokat, amelyekből persze sok van, hogy megpróbálja megvalósítani az elképzelését arról, hogy mi is lehetne ez az új dolog" - mondta Soderbergh. Soderbergh rendezőként tér vissza a sorozathoz, miután Gregory Jacobs irányította az Magic Mike XXL-t.

A Magic Mike's Last Dance 2023. Valentin napján érkezik a mozikban.

dráma | vígjáték

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»