Hollywoodban ritkán engednek a nézői nyomásnak, de az első trailer utáni rendkívül negatív reakcióhullám után ezúttal kivételt tettek, és teljesen átfazonírozták Sonicot. Íme a magyar trailer.

Befutott az alaposan átdolgozott (gyakorlatilag a nulláról építették fel újra a CGI főhőst) Sonic, a sündisznó magyar szinkronos előzetese, mely a jókora felháborodást övező első trailer után már sokkal karakter hűbb képet mutat a főhősünkről.

A Paramountnál alaposan bele kellett húzniuk a szakembereknek, ugyanis a teljesen átdolgozott CGI ellenére a film az eredeti premierdátum napján kerül majd a mozikba.

Ami a történetet illeti, Sonic egy csapása földöntúli képességre tesz szert, hogy biztonságban tudja magát, a bolygónkon keres menedéket, és csak egyetlen célja van: mások soha ne szerezhessenek tudomást különleges erejéről. A tinédzser korú Sonic vérmérséklete azonban elég komoly akadály gördít elé, miután pedig megismerkedik egy kisvárosi rendőrre, Tommal, az élete a feje tetejére áll. Amikor pedig feltűnik a színen Dr. Robotnyik, olyan kalandban lesz részük, melyre álmukban sem gondoltak volna.

A film rendezői székét az elsőfilmes Jeff Fowler foglalhatta el, míg a szereplők hangját eredeti nyelven Jim CarreyJames MarsdenMichael HoganNeal McDonoughAdam PallyTika Sumpter és Ben Schwartz kölcsönzik.

A Sonic, a sündisznó 2020. február 13-tól látható a magyarországi mozikban. Ti mit szóltok a felújított változathoz?