A Négy jó nap egy 2020-as amerikai  filmdráma, Rodrigo García rendezésében, García és Eli Saslow forgatókönyvével. A film Saslow 2016-os Washington Post cikke alapján készült, amely a „Hogy van Amanda? Történet az igazságról, a hazugságról és az amerikai függőségről” címet viseli.

A főszerepekben között Glenn Close, Mila Kunis és Stephen Root láthatók. 

Egy évvel azután, hogy utoljára találkoztak, a 31 éves drogfüggő Margaret "Molly" Wheeler besétál édesanyja, Deb házába, hogy közösen emlékezzenek a függősége előtti időkre. Molly igyekszik Debet meggyőzni arról, hogy ezúttal komolyak a leszokási szándékai, csak néhány napot kér édesanyjától a családi házban, mielőtt befeküdne az elvonóra. Deb erős kétségekkel küzd, fél, hogy bármilyen segítségnyújtás csak rosszabbra fordítja a helyzetet. Molly az éjszakát anyja háza előtt tölti, és kitart az absztinencia mellett. Másnap reggel Deb beleegyezik, hogy elvigye lányát az elvonóra. Megérkezésükkor kiderül, hogy Molly már több mint egy évtizede drogfüggő és elvesztette gyermekei feletti felügyeleti jogát. Ez a 15. leszokási kísérlete… A lánynak felajánlanak egy speciális injekciót, amely segítheti a leszokást, ehhez azonban összesen egy hétig józannak kell maradnia. 

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

dráma

Egy édesanyja egyre elkeseredettebb módon próbál támaszt és segítséget nyújtani függőséggel küzdő lánya számára. több»