Már csak egy hétig érhető el a Netflix műsorkínálatában a James Mangold rendezésében készült 2010-es akció-vígjáték, a Kéjjel-nappal.

A film főhőse June Havens úgy érzi rátalált az igazi szerelem, hiszen lépten-nyomon összetalálkozik a titokzatos Millerbe. A férfiról azonban rövidesen kiderül, hogy egy titkosügynök, June pedig egy igazi kémjátszma kellős közepén találja magát. A nőnek nem marad választása, minthogy megbízzon Millerben, ám nagyon úgy tűnik, hogy a túlélés érdekében a férfinak is meg kell bízni June-ban.

A Kéjjel nappal a megjelenést követően meglehetősen vegyes kritikai fogadtatásban részesült, igencsak beszédes, hogy a  Rotten Tomatoes portálon 52 százalékot kapott a kritikusoktól, 49 százalékot pedig a nézőktől, a hazai közönség ugyanakkor egy kicsit elnézőbbnek bizonyult, hiszen 72 százalékra értékelte a Mafabon,.

Persze mindez mit sem változtat azon, hogy sokan a mai napig Mangold egyik legszórakoztatóbb rendezésének tartják a produkciót, amely február 14-ig elérhető a Netflixen.

A film főszerepeiben nem mellékesen Tom Cruise és Cameron Diaz párosa látható, további főszerepekben pedig érkezik Viola Davis, Paul Dano, Maggie Grace, Peter Sarsgaard, Jordi Mollà és Olivier Martinez.

A Kéjjel-nappal adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül elindítható a  film lejátszása, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland | vígjáték

June Havens (Cameron Diaz) már kezdi azt gondolni, hogy rátalált az igazi szerelemre, ugyanis lépten-nyomon egy rejtélyes férfibe, egy bizonyos Millerbe (Tom Cruise) fut bele. Ennyi... több»