A Baby Bandito e hónap végén érkezik a Netflixre, hogy feldobja a Valentin-nap előtti hetet egy kis akcióval és romantikával.

A sorozat egy romantikus rablótámadásos thriller - igen, már ilyen is van, bááár, ha a Bonnie és Clyde-ra vagy a Született gyilkosokra gondolunk, ezen nem is igazán lepődünk meg -, amelyet a chilei Santiago nemzetközi repülőterén 2014-ben történt valós rablás ihletett.

A Netflix mindent belead a rablós, heist movie típusú sorozatokba. Ott volt például A nagy pénzrablás, A nagy pénzrablás: Berlin, a Légi csibészek. Vagyis újabb true crime sztorival van dolgunk, de nézzük meg picit közelebbről, mit tudhatunk eddig a Baby Banditoról!

Julio Jorquera által rendezett Baby Bandito premierje január 31-én lesz a Netflixen. A sorozat főszereplői Nicolás Contreras, mint Kevin, a főszereplő; Francisca Armstrong, mint Génesis, a szerelme; Pablo Macaya, mint Pantera; Carmen Zabala, mint Mística; és Lukas Vergara, mint Panda.

A decemberben már elérhetővé tett trailer betekintést enged a gördeszkás csodagyerek Kevin történetébe, aki a "gettóban", vagyis a hátrányos helyzetűekkel teli mocskos külvárosban él. Ám hétköznapi élete megváltozik, amikor beleszeret Génesisbe, egy lenyűgöző, kiváltságos fiatal lányba. Miközben szenvedélyes kapcsolatuk virágzik, Génesis anyja közli Kevinnel, hogy nem elég jó a lányának, és hagyja békén.

Az elszánt Kevin ahelyett, hogy ez elrettentené, álmai nőjével és barátaival, Panterával, Místicával és Pandával együtt elhatározza, hogy megcsinálja Chile legmerészebb rablását, és ellop egy tervrajzot egy veszélyes gengsztercsoporttól, hogy egy bizonyos szállítmányból hatmillió pesót szerezzen. Álruhában és felfegyverkezve az amatőr csapat valóban sikerrel jár. És ekkor kezdődik csak az igazi történet, mert a bűnüldöző szervek és a vérszomjas bűnözők ezek után egyaránt a csapat nyomába erednek...

A Baby Bandito izgalmas történet arról, hogy Kevin és bandája milyen amatőrök, de milyen gyorsan válnak sikeres banditákká az első próbálkozásuk során, és milyen következményekkel jár mindez a számukra.

akció | dráma | krimi

A neve Kevin Tapia. De Európában úgy ismerik, hogy „Il Baby Bandito”. Ez a történet a gördeszkásról szól, aki az évszázad rablását hajtotta végre Chilében. több»