Már megint, Netflix? Egy évad után elkaszálták 2023 egyik legjobb sorozatát

Hatalmas sikert aratott a kritikus és az előfizetők körében is a Lockwood és tsa., amely úgy tűnik, hogy ennek ellenére sem kap folytatást.

Az első évad alapján legalábbis 92 százalékos értékelést a kritikusoktól, a nézőktől pedig 94 százalékos értékelést kapott, míg a hazai előfizetők a Mafabon 81 százalékra értékelték William McGregor és Catherine Morshead produkcióját.

A Jonathan Stroud regényei alapján készült szériát a Netflix az első évad után elkaszálta, amelyet a streamingszolgáltató egyelőre nem pontosította, hogy mi is áll a döntés mögött, persze fontos megemlíteni, hogy nem ez az első eset, hogy így járnak el egy sikeres címmel.

A Netflix nemrégiben azzal érvelt, hogy az első évad utolsó epizódja nem hozta az elvárt nézettségi adatokat, amely nem áll a gyártásra szánt költségvetéssel egyenes arányban. Nagyon fest tehát, hogy a sorozat rajongóinak tehát örökre búcsút kell venniük hőseinktől.

akció | dráma | kaland

Adott egy aprócska szellemvadász-ügynökség, amelyet két tinédzser fiú és egy újonnan érkezett, látnoki képességekkel megáldott lány vezet. A renegát triónak az a sorsa,... több»