Mától a Disney+-on: 4 friss premier, amiről nem szabad lemaradnod

Világszerte a mai napon ünneplik a Disney+ Day-t, melynek keretein belül rengeteg új filmmel és sorozattal rukkol elő a streamingszolgáltató. Mi most ezek közül válogattuk ki a 4 legerősebb címet a Thor 4-től Robert Zemeckis Pinokkióján (Tom Hanksszel a főszerepben) és a Verdák-szérián át egészen a Mike Tyson életrajzi sorozatig. Tudj meg többet idelent! Ha valamelyikhez kedvet kaptál, csak látogass el a mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, ha van előfizetésed a Disney+-on.

#4

75 Mike  (2022)

(2)

dráma | életrajzi | sportfilm

Disney+

A sorozat a nehézsúlyú bajnok, Mike Tyson - a sportkultúra egyik legmegosztóbb alakja - vad, tragikus és ellentmondásos életét és pályafutását mutatja be. több»

A „Mike” című új sorozat Mike Tyson mozgalmas és ellentmondásokkal teli történetét dolgozza fel. A 8 epizódból álló minisorozat Tyson bokszolói karrierjének és magánéletének viharos hullámvölgyeit tárja fel – a sportoló nemzetközi elismertségétől a kitaszítottságáig, majd a csúcsra való visszatéréséig. A sorozat hűen ábrázolja hogyan befolyásolta Mike Tyson életét az Amerikára jellemző kiélezett versenyt, az osztálykülönbségek, a média hatalma, a vagyoni megosztottság és amerikai álom ígérete.
#3

67 Verdák az utakon  (2022)

(1)

animáció | kaland | vígjáték

Disney+

A sorozatban Villám McQueen és Matuka útra kelnek, hogy új és régi karakterekkel találkozzanak kalandjaik során. több»

A sorozat Villám McQueent és legjobb barátját, Matukát követi, amint Kipufogó Fürdőtől kelet felé tartanak, hogy találkozzanak Matuka testvérével. Útközben minden megálló egy külön kaland, fantasztikus útszéli látnivalókkal és színes új karakterekkel. A „Verdák az utakon" producere Marc Sondheimer. A sorozat epizódjait Steve Purcell (1., 2., 8. epizód), Bobby Podesta (5., 6., 9. epizód) és Brian Fee (3., 4., 7. epizód) rendezte. A kilenc epizód zenéjét Jake Monaco szerezte.
#2

50 Pinokkió  (2022)

(6) (6)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Disney+

Robert Zemeckis rendezésében visszatér a Disney egyik legkedvesebb mesefigurája, Pinocchio. Az élőszereplős változat főbb szerepeiben Tom Hanks, Joseph Gordon-Levitt, Luke Evans,... több»

Az Oscar®-díjas Robert Zemeckis rendezi az élőszereplős mesét, amely a mindenki által ismert fabábúról szól, aki izgalmas kalandra indul, hogy igazi kisfiúvá váljon. Tom Hanks alakítja Geppettót, a fafaragót, aki úgy készíti el és kezeli Pinokkiót (Benjamin Evan Ainsworth), mintha a saját fia lenne. Joseph Gordon-Levitt tölti be Tücsök Tihamér szerepét, aki Pinokkió vezetője és egyben „lelkiismerete" is; az Oscar®-jelölt Cynthia Erivo alakítja a Kék Tündért; Keegan-Michael Key a „becsületes" Johnt; az Oscar®-jelölt Lorraine Bracco az új karaktert, Sofia Sirályt, Luke Evans pedig a Kocsist.
#1

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»

A Marvel Studios „Thor: Szerelem és mennydörgés” című filmjében a mennydörgés istene (Chris Hemsworth) soha nem látott kihívással szembesül, hiszen önmagát kell megismernie. Erőfeszítéseit azonban megakasztja Gorr, az Istenölő (Christian Bale) felbukkanása, aki ki akarja irtani az isteneket. Az ellenség legyőzésére Thor segítségül hívja a Valkűr királyt (Tessa Thompson), Korgot (Taika Waititi) és a volt barátnőjét, Jane Fostert (Natalie Portman), aki – Thor legnagyobb megdöbbenésére – megmagyarázhatatlan módon ugyanúgy képes használni varázspörölyét, Mjölnirt, mint maga a Hatalmas Thor. Kis csapatuk hajmeresztő kozmikus kalandokba keveredik, miközben megpróbálnak rájönni az Istenölő rejtélyes bosszúvágyának okára, hogy megállítsák őt, mielőtt még túl késő lenne. A „Thor: Szerelem és mennydörgés" 15 másik MCU (Marvel Cinematic Universe) filmhez csatlakozik, amelyeket már IMAX Enhanced verzióban streamelhetünk a Disney+-on. Ennek segítségével az előfizetők otthon is élvezhetik az IMAX kibővített képarányát, amely akár 26 százalékkal nagyobb képet biztosít a magával ragadó vizuális élmény érdekében. (További költségeket vagy készüléket nem igényel. A tartalom hozzáférhetősége régiónként változik!).  További információ az IMAX Enhancedről a Disney+-on érhető el.