Mától a Netflixen: A pokolból a paradicsomba vezethet az út, 100 ezer euró a tét ebben az új valóságshow-ban

Tizenegy játékos utazik a napfényes Mexikóba, hogy részt vegyenek a 100 ezer eurós főnyereményért folytatott küzdelemben a Netflix Harc a paradicsomért: Kiben bízhatsz? műsorában.

Persze a helyzet nem ennyire egyszerű, hiszen luxus, tengerpart és kényelem helyett egy sivár táborban kötnek ki a dzsungel mélyén, ahol feladatokat teljesítve küzdenek meg azért, hogy kiválasztottként a paradicsomba kerülhessenek, de ezt a státuszt még így is könnyen elkészíthetik, ha eljátszák a beléjük fektetett bizalmat, így könnyen visszakerülhetnek oda, ahová a játék elején megérkeztek.

A Harc a paradicsomért: Kiben bízhatsz? egyúttal egy újfajta társadalmi kísérlet, amelyben idegenek egy csoportjának kell átverekednie magát egy gyér táborból egy álomszerű luxusvillába - a pokolból a paradicsomba. 

A műsor mától elérhető a platformon, az adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

valóságshow

A villától a dzsungelig a versenyzőknek közel kell tartaniuk a barátaikat, és közelebb az ellenségeiket. Ki nyeri meg a belépőt a paradicsomba és a 100 000 eurót? több»


Szereplők: Bonnie Stange