Mától a Netflixen: Az utóbbi idők egyik legeredetibb műsorában a bizalom és a kapzsiság játssza a kulcsszerepet

Kiben bíznál? Abban, aki melletted ül a buszon? Egy ismerősben, akit félre vonsz a buliban? Mi lenne, ha olyasvalakiben bíznál, akivel soha nem találkoztál? Egy hatalmas készpénznyeremény megtartása érdekében egy csoport ismeretlennek kell egymásnak bizalmat szavaznia a Bizalom: A kapzsiság ára című filmben, ami január 10-én érkezik a Netflixre.

Ez nem egy tipikus valóságshow. Ahelyett, hogy a résztvevők minden héten azért küzdenének, hogy közelebb kerüljenek a jutalomhoz, a versenyzők már a széria elején megkapják azt. Az igazi érdekesség, vagy inkább mondhatnánk, hogy az a pont, ahol a játék igazán izgalmassá válik, az ahogyan a résztvevők felosztják egymás között a pénzt. Mert ebben a szociális kísérletben a játékosok sorsa a saját kezükben van: Senkinek sem kell nyernie vagy veszítenie.

A Bizalom: a kapzsiság ára egy olyan csapatot hoz össze, akik különböző élethelyzetekből érkeztek egy egyszeri lehetőségért: negyedmillió dollárt egyenlően felosztani egymás között.

Ha érdekel a show és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

valóságshow

Ebben a valóságshow-sorozatban a résztvevők negyedmillió dollár reményében versenyeznek. Vajon egyenlően osztoznak-e rajta – vagy pedig átverik egymást, hogy növeljék a... több»


Szereplők: Brooke Baldwin