A Vadon, a Reese Witherspoon főszereplésével készült nagysikerű film a mai napon debütál a Netflixen. A produkció Cheryl Strayed "Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail" című memoárjának adaptációja, Strayed igaz történetét mutatja be.

Reese Witherspoon rendkívül meggyőző alakítást nyújt Cheryl Strayed szerepében, akinek 1100 mérföldes túrája egyszerre fizikai és érzelmi utazás. A szerepért Witherspoon elnyerte a kritikusok elismerését, többek között a legjobb színésznőnek járó Oscar-jelölést.

A Vadon rendezője Jean-Marc Vallée, aki közismert a karakterközpontú történetek érzékeny és árnyalt megközelítéséről, akik kedvelik a direktor munkásságát, azoknak ez a film sem okoz majd csalódát. Különösen azért, mert a Vadon nagyszerűen ötvözi a lélegzetelállító tájakat a küzdelem és a diadal mélyen személyes történetével.

Ha érdekel az olyan témák feltárása, mint az önfelfedezés, a gyógyulás és a természet ereje, vagy a kalandok szerelmesének tekinted magad, vagy egyszerűen csak értékeled az érzelmileg gazdag történetmesélést Strayed memoárjának vizuálisan lenyűgöző feldolgozása remek választás lehet bármelyik szabad estédre.

Ha még nem láttad vagy újra megnéznéd, a mafabos adatlapon a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

75 Vadon  (2014)

dráma | életrajzi

Egy nap a hosszú évekig tartó kilátástalanság, egy tönkrement házasság és a heroinfüggőség elől menekülve Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) életre szóló döntést hoz:... több»