A Jason Statham főszereplésével készült akcióthriller a mai napon megérkezett a Netflixre, újra felpezsdítve a franchise rajongóit és az akciófilmek szerelmeseit.

A 2005-ös sikeres eredeti film folytatása továbbra is Frank Martin, a hivatásos szállító történetét ismerhetjük meg, aki kérdés nélkül szállít csomagokat.

Louis Leterrier rendezésében készült A szállító 2. a helyszínt a francia Riviéráról a floridai Miamiba helyezi át. Jason Statham Frank Martinja ezúttal egy kisfiú elrablásába keveredik, akinek a védelmére felbérelték, és ezzel veszélyes macska-egér játékba kerül egy csapat aljas gazemberrel. Izgalmas akciójelenetek, pörgős autós üldözések, kőkemény harcjelenetek remekbe szabott koreográfiával, ezt ígér a folytatás, mely annak idején megerősítette Statham státuszát generációjának vezető akciósztárjaként.

A film kétségkívül széles közönséget fog megszólítani a platformon, lehetőséget biztosít arra is, hogy új nézők is felfedezzék A szállító-sorozatot, amely az akcióműfajban mércévé vált.

Ha esetleg mindeddig lemaradtál volna róla vagy újra megnéznéd, a mafabos adatlapon a Netflixen logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a strewamingszolgáltatónál.

akció | thriller

A szállító sosem kérdez, megbízásait precízen és profin teljesíti, hideg és érzelemmentes. Frank ezúttal Miamiban kap feladatot, a dolga mindössze annyi, hogy reggelente... több»