Ha egy feszes, izgalmas sorozatot szeretnél látni a rendőrökről, valamint az aktuális témák is érdekelnek a rendőrség berkein belül, akkor érdemes megnézned a CTV új, East New York című drámáját. 

East New Yorkot Regina Haywood személyén keresztül ismerhetjük meg, aki a terület újonnan kinevezett helyettes felügyelője. A munkásosztályú negyed Brooklyn keleti szélén található, ahol a bűnözés, a társadalmi zűrzavar és a gentrifikáció folyamatos problémát jelentenek. Haywood tudja, hogy csak egy lehetősége van a valós változás elérésére, de azok a rendőrök és nyomozók, akiknek felügyeletét ellátja, talán nem feltétlenül értenek egyet módszereivel.

“Azok, akik a bűncselekményekre kíváncsiak, minden héten találkozhatnak bűncselekményekkel.” – magyarázta a Haywoodot alakító Amanda Warren. “De ez a műsor valójában a csoportdinamikáról, a közösségben létrejövő emberi kapcsolatokról szól.”

Warren-t kifejezetten Regina Haywood szerepére válogatták ki, meghallgatáson sem kellett részt vennie. Éppen a Gossip Girl sorozatot forgatta, és készült arra, hogy Jamie Foxx és Tommy Lee Jones-szal közösen dolgozzon a The Burial című filmben, amikor megtudta a hírt. Azonban nem ő az egyetlen karakter, akit érdemes lesz figyeli. Ruben Santiago Hudson alakítja Marvin Sandefordot, aki rendkívül tapasztalattal rendelkezik, és soha nem akart mást, csak utcai járőr lenni. Richard Kind játsza a kapitány Stan Yenko szerepét, egy magányos és bizonytalan főnököt, aki elrejti valódi személyiségét. Olivia Luccardi alakítja Brandy Quinlan járőrt, aki elmenekülve bántalmazó otthonából, egyedül nőtt fel az utcán. Végül, de nem utolsósorban, Jimmy Smits is szerepel a sorozatban John Suarez főkapitányként, aki természetes vezetői jelenléttel és erős erkölcsi iránytűvel rendelkezik.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel HBO Max előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti HBO Max gombra kattintva már nézheted is!

dráma

Kelet-New York nemrég előléptetett rendőrkapitányát, Regina Haywoodot követhetjük nyomon, aki rendőrök és nyomozók sokszínű csoportját vezeti. Közül néhányan vonakodnak... több»