Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész: milyen őrült kaszkadőr mutatványokat tartogat Tom Cruise legújabb Mission: Impossible filmje?

Tom Cruise Ethan Hunt karaktere visszatér, hogy újra megmentse a világot a Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész című MI részben. A Mission: Impossible filmek története egészen 1996-ig nyúlik vissza. A mozik ikonikus része Tom Cruise és az általa végrehajtott elképesztő kaszkadőrmutatványok – a dróton lógó jelenet, a Burj Khalifa mászása, a HALO ejtőernyős ugrás és a repülőgép külsején való kapaszkodás a felszállás közben néhány a legemlékezetesebbek közül.

Ahogy Tom Cruise elmúlt 60, úgy tűnik, hogy a Mission: Impossible filmek egyre jobbak lesznek. Az utolsó rész, a Mission: Impossible – Utóhatás, az eddigi legmagasabb értékeléssel (96 százalék) büszkélkedhet a Rotten Tomatoes kritikai portálon, míg a mafabon a hazai közönség 80 százalékra értékelte.

Ethan Huntnak és az IMF csapatának ezúttal egy rémisztő új fegyver után kell nyomoznia, amely az egész emberiség létét fenyegeti, ha rossz kezekbe kerül. A jövő és a világ sorsa forog kockán, és ezzel egy, a teljes földkerekséget átívelő hajsza veszi kezdetét. Egy rejtélyes, mindenható ellenséggel szembesülve Ethannek el kell fogadnia, hogy semmi sem lehet fontosabb, mint a küldetés - még azoknak az élete árán sem, akiket a legjobban szeret.

Ha még nem láttad vagy újra megnéznéd, a mafabos adatlapon a SkyShowtime logóra kattintva elindíthatod, ha van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»