Megérkezett Jonathan Glazer 2000-ben megjelent Szexi dög című rendezésének azonos című előzménysorozata. A Szexi dög széria mától elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában!

A sorozat az 1990-es évek Londonjának mozgalmas helyszínein játszódik, a nézőket pedig egy izgalmas “felfedezőútra” invitálja a történet. "Hőseink", Gal és Don épp csak belekóstolnak az alvilág sötét dolgaiba, hiszen párosunk amolyan kisvárosi bűnözők voltak korábban, most azonban egy sokkal nagyobb és veszedelmesebb világ bontakozik ki előttük.

A nyolc epizódból álló sorozat főszerepeiben Stephen Moyer, Robbie Gee, Paul Kaye, Sarah Greene, Emun Elliott, Eliza Bennett, Lex Shrapnel és Michael Obiora láthatók, bár a képet némileg árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok mindössze 32 százalékot adtak rá, a nézők ugyanakkor 82 százalékra értékelték.

A Szexi dög tehát mától elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat adatlapján található SkyShowtime ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

NA Szexi dög  (2023)

dráma

SkyShowtime (2024.03.07.)

A nyolc epizódból álló brit sorozat a 2000-es Szexi dög című krimi előzménye. A sorozat a két barát és tolvaj, Gal Dove és Don Logan kapcsolatát követi nyomon, akik együtt... több»