Könyvklub: A következő fejezet Fonda, Bergen, Steenburgen és Keaton főszereplésével, ahogy még sosem láttad őket – ígérjük.

Folytatást kapott a 2018-as siker vígjáték, a Könyvklub. A főszereplők változatlanok, ezúttal is találkozhatsz Diane Keatonnal, Jane Fondával, Candice Bergennel és Mary Steenburgennel. A második rész a négy főszereplőt Olaszországba repíti, ahol európai kalandok során gondoláznak, Vespa-val közlekednek, és Eurostaroznak, hogy néhány kiváló emléket szerezzenek! Fonda karaktere megházasodik, tehát mi lehetne jobb helyszín egy leánybúcsúra, mint Olaszország, ahol egy helyen található a legjobb tészta, építészet és kultúra.

„A nagyon várt folytatásban a visszatérő ikonok Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen mellett látható Andy Garcia, Don Johnson és Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini, Hugh Quarshie és Vincent Riotta is. A film a négy legjobb barátot követ, ahogy könyvklubjukat Olaszországba viszik, hogy megtapasztalják azt a barátnős utazást, amit korábban sosem éltek át. Amikor a dolgok félresiklanak és titkok derülnek ki, a pihentető vakáció országos kalanddá válik.” A rendező Bill Holderman és a társszerző Erin Simms újra a rendezésen, az íráson és a produkción dolgozik.

2019-ben Steenburgen elmondta Andy Cohennek, hogy a négy főszereplő valódi baráttá vált a forgatás során. „Valahogy meg vagyunk őrülve egymásért, mert sosem dolgoztunk együtt,” mondta. „És szeretem, mert én vagyok a csoport legfiatalabbja, szóval nagyon jó végre az életemben egyszer a legfiatalabbnak lenni.”

A filmet mától a SkyShowtime-on is eléred!

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.12.11.)

A várva várt folytatásban négy legjobb barátnő  úgy dönt, hogy a könyvklubjukkal Olaszországba utaznak egy izgalmas és szórakoztató lányos kirándulásra. Azonban váratlan... több»