Már elérhető az Amazon műsorkínálatában A szűz jegyében születtem.

A történet egy Cootie nevű 19 éves srácról szól, aki rendkívüli magasságával kitűnik a társai közül. A srác gyakorlatilag úgy nőtt fel, hogy egész életében bujkált a nyilvánosság elől, minden idejét pedig képregények olvasásával és televíziózással töltötte.

Cootie a világ minden csodájára és szépségére képes rácsodálkozni, hamarosan azonban olyasvalamivel szembesül, amivel még nem volt dolga, ez pedig a szerelem.

Már az első pillanattól kezdve nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy hétköznapi sorozat, hiszen a cselekmény és a vizuális megoldások bővelkednek a találékony megoldásokban. Boots Riley rendezése rendkívül játékos, olyan perspektívákat kínál, amelyekkel korábban aligha találkozhattunk nézőként.

Persze néhány jelenet egy kissé szokatlannak tűnhet, mindez aligha vesz A szűz jegyében születtem élvezhetőségéből. A sorozat főszerepeiben egyébként Carmen Ejogo, Robert Longstreet, Mike Epps, Jharrel Jerome, Lucius Baston, Gretchen Koerner, Allius Barnes és Kara Young láthatók.

A szűz jegyében születtem tehát már elérhető az Amaszon műsorkínálatában, amely a “Lejátszás az Amazon Prime Video-n” gombra kattintva közvetlenül el is indítható az adatlapról, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | fantasy | vígjáték

A 13 láb magas Cootie megszökik otthonról, hogy megtapasztalja a való világ szépségét és ellentmondásait; barátságokat köt, szerelmet talál, átvészeli a kínos helyzeteket,... több»