Matthew Perry emlékére: Jennifer Aniston és David Schwimmer érzelmes bejegyzésekben rótták le a tiszteletüket

Megható módon emlékezett meg Jennifer Aniston és David Schwimmer a közösségi médiában a nemrégiben elhunyt Matthew Perryről.

“Az, hogy el kellett búcsúznom a mi Mattynktől, az érzelmek egy olyan őrült hulláma volt, amilyet még sosem éltem át. Mindannyian megtapasztaljuk a veszteséget életünk egy bizonyos pontján. Az élet elvesztése vagy a szerelem elvesztése. Az, hogy képes vagy igazán belehelyezkedni ebbe a gyászba, lehetővé teszi, hogy érezd az öröm és a hála pillanatait, amiért ilyen mélyen szerettél valakit. És mi nagyon mélyen szerettük őt. Ő a DNS-ünk része volt. Mindig hatan voltunk. Ez egy kiválasztott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kik voltunk és milyen utat fogunk járni. Matty szerette megnevettetni az embereket. Ahogy ő maga mondta, ha nem hallotta a ‘nevetést’, azt hitte, hogy ebbe fog belehalnii. Az élete szó szerint ettől függött. De sikerült neki. Mindannyiunkat megnevettetett. Az elmúlt hetekben átnéztem az egymásnak írt üzeneteinket. Nevettünk és sírtunk, majd újra nevettünk. Örökre meg fogom őrizni őket. Találtam egy sms-t, amit egy nap a semmiből küldött nekem. Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen megbékéltél, és nincs többé semmi fájdalmad. Minden nap beszélek veled... ” - írja Aniston.

David Schwimmer szintén egy szívhez szóló üzenetben köszönte meg elhunyt pályatársának az együtt töltött éveket:

“Soha nem fogom elfelejteni a kifogástalan időzítésedet és előadásmódodat a humorban. Képes voltál fogni egy egyenes párbeszédsort, és az akaratod szerint hajlítani, aminek eredményeképpen valami olyan teljesen eredeti és váratlanul vicces lettél, ami még mindig megdöbbentő. És volt szíved. Amivel nagylelkű voltál, és megosztottad velünk, így tudtunk hat ismeretlenből családot teremteni. Elképzellek valahol ott fent, ugyanabban a fehér öltönyben, zsebre dugott kézzel, ahogy körülnézel…” - írja Schwimmer.

A napokban Courteney Cox és Matt LeBlanc is búcsút vettek Perrytől, amelyrőll ITT és ITT írtunk.