Courteney Cox, aki Monicát játszotta a Jóbarátokban, megható módon tisztelgett elhunyt színésztársa, a Chandlert alakító Matthew Perry előtt. 

Az Instagramon Cox egy érzelmes üzenetet és egy klipet posztolt a sorozatból, amelyben háláját fejezte ki a Perryvel közös pillanatokért. Visszaemlékezett egy jelenetre, amelyben Chandler és Monica kapcsolata kezdődött, kiemelve Perry humoros és kedves természetét. 

"Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, és minden nap hiányzol" - írta Cox az Instagramon. "Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi olyan pillanat van, amit bárcsak megoszthatnék. Itt van az egyik kedvencem. Hogy egy kis háttértörténetet mondjak, Chandlernek és Monicának egy egyéjszakás kalandjuk lett volna Londonban. De a közönség reakciója miatt ez lett a szerelmi történetük kezdete. Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtük volna forgatni, súgott nekem egy vicces mondatot. Gyakran csinált ilyesmit. Vicces volt és kedves."

Perryt október 28-án találták holtan, a halálának okát a toxikológiai vizságlat után hozzák nyilvánosságra. A tegnapi nap folyamán Matt LeBlanc is egy Instagram-posztban emlékezett vissza a kollégájára.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés