Megan Fox-szal jön a Bonnie és Clyde 'homoszexuális' rebootja

Noha néhány napja még Megan Fox dögös szettjétől volt hangos a média, amelyet a színésznő az idei MTV Video Music Awards-on viselt, van itt azonban valami, ami tovább borzolja majd a kedélyeket.

A Deadline magazin legfrissebb értesülése szerint ugyanis már javában zajlanak a Johnny & Clyde előkészületei. A forgatás Rhode Islanden zajlik majd, ami viszont ennél is izgalmasabb, hogy a produkció főbb szerepeiben Megan Fox és a Preacher sztárja, Tyson Ritter lesznek láthatóak.

A sztori gyakorlatilag a klasszikus Bonnie és Clyde cselekményére épül. A történet szerint két egymásba őrülten szerelmes sorozatgyilkos közösen elhatározza, hogy kirabolnak egy jól menő kaszinót. Arra azonban nem számítanak, hogy ezt a helyet hozzájuk hasonlóan két elszánt biztonsági szakember védi.

A projekt rendező székét Tom DeNucci és Chad A. Verdi párosa foglalták el, Verdi pedig egy korábbi interjúban már elárulta, hogy rettenetesen izgatott, hogy Foxszal dolgozhat együtt. “Egy briliáns színésznő, aki úgy kelti majd életre Alana karakterét, amelyre senki más nem lenne képes.”

A produkcióval kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonba várhatóan gyakrabban hallhatunk még a munkálatokról.