Meghalt az Enyém, Tied, Miénk színésznője, Jennifer Leak

76 éves korában elhunyt Jennifer Leak színésznő.

Mint kiderült, Jennifer Leak egy ritka, neurológiai betegségben szenvedett. A színésznőről volt férje, Tim Matheson is megemlékezett, akivel még  az Enyém, Tied, Miénk forgatásán ismerkedtek meg annak idején.

“Nehéz szívvel osztom meg Jennifer Leak halálhírét. Ő nem csak a képernyőn lévő nővérem volt a filmben, hanem a szeretett első feleségem is. Jennifer figyelemre méltó nő volt, erős, kedves és hihetetlenül tehetséges. Őszinte részvétemet fejezem ki férjének, James D'Auria-nak, akivel 47 évig éltek házasságban, valamint barátaiknak” - olvasható Matheson bejegyzésében, amelyet a közösségi médiában osztott meg.

Leak 1947-ben született a walesi Cardiffban, pályafutását a Mike Nichols rendezésében készült Wojeck című pilotfilmmel kezdte, később pedig szerepet kapott a Diploma előtt című produkcióban, amelytől végül adminisztratív nehézségek miatt vissza kellett lépnie.

További alakításai az Eye of the Cat, Mary Tyler Moore, The Photographer és a Lidérc című produkciókban láthatók. A nyolcvanas években visszavonult a színészettől, a későbbiekben pedig egy ingatlanügynökségnél vállalt munkát.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2024-ben veszített el a világ