Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Diploma előtt (1967)

The Graduate
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Anne Bancroft
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 13.

legújabb vélemény

0

Kifejezetten tetszetős film, ami bár kicsit lassú folyású, de igazán átfogóan bemutatja az emberi természetet. Mrs.Robinson harisnyás lába pedig ma is szemet gyönyörködtető.

 
Berto49   2017. 09. 28.

0

Nagy csalódás volt a valószínűleg először 1971-ben látott Oscar-díjas! film újranézése. Annak idején még a könyvet is elolvastam, sőt az is tetszett. Most eléggé untam, még a szenzációsnak kikiáltott „Csend hangjai”,meg a „Mrs. Robinson” is annyira e... több»

 
dailyfilmsan   2019. 01. 01.

0

Teljes egészeében élvezhető volt. Egyetlen hibája a lassú elcsigázott tempója. Ellenben nem törődik a szereplők bemutatásával, rögtön a történések közepébe csöppenünk és ránk hagyja a film hogy út közben rájöjjünk a szereplők mivoltára. Ez okból odafigyelést igényel. Dustin Hoffmann jópofa volt benne.

 
Prücsök   2015. 06. 30.

1

Ez a film hatalmas! Szerintem kiváló benne minden, semmire se lehet panasz! A karakterek nagyon jók és a színészek is kiválóan hozzák a rájuk írt szerepet. Többször nézhető.

 
citizenfour99   2016. 08. 06.

0

Számomra a zene elvitte az egészet, illetve a történetet is nagyon átlehet érezni, hogyan válik egy ember aktuális esetekben kiskorúból felnőtté.

 
Guszti   2015. 10. 24.

1

A mai írók ölni tudnának egy ilyen forgatókönyvért, valahogy nagyon összeállt az egész. Remek sztori, kiváló alakítások és rendezés, de még a zene is elsőosztályú. Egy igazi klasszikus.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

0

Nem rossz film de nem az én ízlésemnek való. Ajánlották már többen ezért néztem meg végül, de számomra nem adott olyan különösebb hűha élményt. Izgalmas volt a cselekmény, de főleg csak a zenéje miatt tudtam végigülni.

A film összbevétele 105 015 008 dollár volt (imdb.com).

 

Robert Redford is esélyes volt a film főszerepére, de a rendező Mike Nichols úgy gondolta, R. Bredford annyira jóképű, hogy senki nem hinné el, hogy gondjai vannak egy nő elcsábításával.

(Yosihiro )
 

Anne Bancroftot a barátai le akarták beszélni a szerepről, sokaknak nem tetszett az idősebb nő-fiatalabb fiú felállás.

(dailyfilmsan)
 

Hoffmann-nak ez a film volt a második szerepe, és ez volt, ami a nagy áttörést elhozta karrierjében.

(dailyfilmsan)
 

Az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által létrehozott listában kiérdemelten szerepelhet ez a film.

(Norbi)
 

Mielőtt Anne Bancroft megkapta Mrs. Robinson szerepét, olyan színésznők érdeklődtek a karakter iránt, mint Joan Crawford, Angela Lansbury, Lauren Bacall és Audrey Hepburn.

(ArpiHajdu és Réci)