Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Diploma előtt
 
dailyfilmsan   2019. 01. 01.

legújabb vélemény

Teljes egészeében élvezhető volt. Egyetlen hibája a lassú elcsigázott tempója. Ellenben nem törődik a szereplők bemutatásával, rögtön a történések közepébe csöppenünk és ránk hagyja a film hogy út közben rájöjjünk a szereplők mivoltára. Ez okból odafigyelést igényel. Dustin Hoffmann jópofa volt benne.

 
Berto49   2017. 09. 28.

Nagy csalódás volt a valószínűleg először 1971-ben látott Oscar-díjas! film újranézése. Annak idején még a könyvet is elolvastam, sőt az is tetszett. Most eléggé untam, még a szenzációsnak kikiáltott „Csend hangjai”,meg a „Mrs. Robinson” is annyira elcsépelt, ezerszer hallott, hogy szinte idegesített. (Elnézést kérek Simon&Garfunkel kedvelőitől, tudom sokan vannak!) Az üzenetet, hogy a pénz nem boldogít hamisnak tartom, mert az embereken múlik, hogy pénzzel is teljes életet tudjanak élni. A történet vége teljességgel hiteltelen, bár a végén az elfancsalodás sejtet valamit. Nem értettem, hogy miért ellenezték annyira Robinsonék a házasságot, talán Ben apja volt, aki a Fordban ügyködött? A szereplők valódi életkora: D.H. 30, Anne Bancroft 36 (milyen remekül nézett ki!) és láss csodát Elaine 27 éves volt. Hoffmann az egész film alatt csak unott képett vágott, hol van ez az alakítás az „Esőember”-től, vagy a „Kramer kontra Kramer”-től?!


 
citizenfour99   2016. 08. 06.

Számomra a zene elvitte az egészet, illetve a történetet is nagyon átlehet érezni, hogyan válik egy ember aktuális esetekben kiskorúból felnőtté.

 
Prücsök   2015. 06. 30.

Ez a film hatalmas! Szerintem kiváló benne minden, semmire se lehet panasz! A karakterek nagyon jók és a színészek is kiválóan hozzák a rájuk írt szerepet. Többször nézhető.

 
Guszti   2015. 10. 24.

A mai írók ölni tudnának egy ilyen forgatókönyvért, valahogy nagyon összeállt az egész. Remek sztori, kiváló alakítások és rendezés, de még a zene is elsőosztályú. Egy igazi klasszikus.

Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Anne Bancroft
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman

A film összbevétele 105 015 008 dollár volt (imdb.com).

 

Robert Redford is esélyes volt a film főszerepére, de a rendező Mike Nichols úgy gondolta, R. Bredford annyira jóképű, hogy senki nem hinné el, hogy gondjai vannak egy nő elcsábításával.

(Yosihiro )
 

Anne Bancroft-ot a barátai le akarták beszélni a szerepről, sokaknak nem tetszett az idősebb nő fiatalabb fiú felállás.

(dailyfilmsan)
 

Hoffmann-nak ez a film volt a második szerepe, és ez volt ami a nagy áttörést hozta kerrierjében.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.