Meghalt Bryan Randall, Sandra Bullock kedvese

Tragikus hirtelenséggel, mindössze 57 éves korában elhunyt Bryan Randall, Sandra Bullock párja, Randall évek óta amiotrófiás laterálszklerózissal (más néven ALS, a mozgásképesség elvesztésével járó betegség) küzdött.

"Nagy szomorúsággal osztjuk meg, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után. Bryan korán úgy döntött, hogy az ALS-szel kapcsolatos útját magánügyként kezeli, és mi, akik törődtünk vele, mindent megtettünk, hogy tiszteletben tartsuk a kérését" - osztotta meg a családja a People-nek adott nyilatkozatában. "Mérhetetlenül hálásak vagyunk a fáradhatatlan orvosoknak, akik velünk együtt navigáltak a betegség tájain, és a bámulatos ápolóknak, akik a szobatársaink lettek, és gyakran feláldozták a saját családjukat, hogy a miénkkel lehessenek"."

"Ebben az időben kérjük a magánélet tiszteletben tartását, hogy gyászolhassunk és megbékélhessünk a Bryantől való lehetetlen búcsúval" - zárul a közlemény. A közleményt úgy írták alá: "Szerető családja".

A színésznő és Randall 2015 januárjában találkoztak először a fia születésnapi partiján, ahol Randall fotósként dolgozott.