Bruce Willis az afáziával való küzdelme közepette pózolt a lányával, Tallulah-val. A képeken az apa-lánya duó ölelkezik, miközben vicces arcokat vágnak.

A bolondos pillanatképeket saját Instagram-fiókjaikon oszották, melyet Tallulah a következő képaláírással látott el: ""magas drámaklub ~~ életismeretek ~~ szorítok, hogy ezen a héten egyek egy zöldséget LMAO"."

Tallulah posztjában több más kép is szerepelt, többek között az Anonim Alkoholisták könyve és egy 1990-es évekbeli kép egy rövid hajú Winona Ryderről.

Bruce Willis tavaly márciusban jelentette be, hogy visszavonul a színészkedéstől, miután afáziát diagnosztizáltak nála, egy olyan agyi rendellenességet, amely befolyásolja a kommunikációs képességét.

Volt feleségével, Demi Moore színésznővel közös lányai, a 28 éves Tallulah, a 34 éves Rumer és a 31 éves Scout. Feleségével, Emma Heming-Willisszel két másik gyermeke van.

Rumer Willis a közelmúltban jelentette be, hogy első gyermekét várja barátjával, Derek Richard Thomasszal. A baba Bruce Willis első unokája.