Emilia Clarke valósággal berobbant a sztárok közé, miután életre keltette minden idők egyik legnépszerűbb sorozatában Daenery Targaryent. A Trónok harca színésznője, vagyis pontosabban az általa alakított karakter évek óta a mémek közkedvelt alanya, ezek jelentős része a mimikájára épülnek.

Ennek fényében nem is annyira meglepő a rajongók reakciója a színésznő nemrégiben adott interjújára. Emilia Clarke a Variety által szervezett beszélgetős műsor vendége volt a Sundance Filmfesztiválon. Itt feltették neki a kérdést, hogy látta-e már a Trónok harca előzménysorozatát, mire kis habozás után beismerte, hogy nem, képtelen megnézni.

De nem is erre a válaszra ugrottak rá a rajongók, hanem bizony Emilia Clarke mimikájára, mi másra?! A színésznő ugyanis egészen elképesztő arcokat vágott, miközben arról beszélt, hogy képtelen megnézni az új sorozatot. Elsősorban a szemöldöke az, amire rárepültek a rajongók.

Tény, hogy valóban egészen önálló életet élnek abban a háromnegyed perces videóban, amit a beszélgetésből kivágtak. Többen még azt is megkérdőjelezték, hogy nem egy filtert látnak-e valójában.

Emilia Clarke egyébként elárulta, hogy azért nem nézte meg a %329788% sorozatot, mert olyan érzés, mintha elhívnák egy osztálytalálkozóra, ami nem is az ő osztályáé.