Mégsem mutatja be Tom Hardy új motoros filmjét a Disney

A Jeff Nichols rendezésében készült Motorosok című bűnügyi drámát rivális stúdióknak és streamingszolgáltatóknak árulják, miután a filmet visszaléptették a december 1-jei mozibemutatótól, erősítette meg a Deadline.

A New Regency a 20th Century Studios/Disney-vel kötött szerződést, amely eredetileg a filmet forgalmazta volna. A 20th Century Studios/Disney-nél volt Gareth Edwards sci-fi akciófilmje, Az Alkotó és a 80 millió dolláros produkció nem teljesített jól idén ősszel. A színészsztrájk idején került a mozikba és csupán 40,7 millió dolláros bevételt hozott az államokban, 104 millió dollárt világszinten. Ezek a számok sajnos gyengének voltak mondhatók.

Ha a Marvel, Pixar, Animation és Lucasfilm márkáin kívüli filmek kiadásáról van szó, a Disney ritkán volt erős a felnőttfilmek terén, szemben más stúdiókkal, mint például az A24, Universal, Warner Bros, akik képesek ilyen filmeket is megfelelően sikerre vinni.

A The Bikeriders a december 1-jei bemutatóját a múlt hónapban halasztotta el, miután az AMC lecsapott erre a dátumra a második koncertfilmjével, a Renaissance: A Film by Beyonce-val. 

A The Bikeriders világpremierje Telluride-ban volt, és a Rotten Tomatoes-on 85 százalékon áll. A film Austin Butler, Tom Hardy és Jodie Comer főszereplésével egy fiktív, 1960-as évekbeli középnyugati motoros klub felemelkedését követi nyomon a tagok életén keresztül.

A sztori

A filmet Danny Lyon ikonikus könyve ihlette. Kathy (Comer), a Vandals erős akaratú tagja, aki egy Benny (Butler) nevű vad, vakmerő motoroshoz ment feleségül, elmeséli a Vandals egy évtizedes fejlődését, amely egy helyi klubként kezdődött, ahol a kívülállókat a jó szórakozás, a dübörgő motorok és az erős, szilárd vezetőjük, Johnny (Hardy) iránti tisztelet kötötte össze.

Az évek során Kathy mindent megtesz, hogy eligazodjon férje zabolátlan természete és Johnny iránti hűsége között, akivel úgy érzi, versenyeznie kell Benny figyelméért. Ahogy az élet a Vandálok között egyre veszélyesebbé válik, és a klub azzal fenyeget, hogy egy még baljósabb bandává alakul, Kathy, Benny és Johnny kénytelenek döntéseket hozni a klubhoz és egymáshoz való hűségükről.

82 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált „The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és... több»