Megvan, ki rendezi A galaxis őrzői 3-at!

A Marvel abszolút jogosan minden bizalmát James Gunnba fektette, aki a stúdió történetének első olyan rendezője, aki egy képregény adaptáció trilógia mindhárom epizódját megrendezheti.

Az egy percig sem volt kérdéses, hogy A galaxis őrzői bombasikere után a Marvel trilógiává szeretné bővíteni a franchise-t, de ekkor még nem lehetett tudni, hogy ki ülhet majd be a rendezői székbe. James Gunnak a Marvel bizalmat szavazott az első rész után, és a jelek szerint annyira elégedettek a hamarosan debütáló második epizóddal, hogy minden áron meg akarták tartani a direktort, aki örömmel vállalta felkérést. Ezzel ő lett a Marvel moziverzumának első olyan rendezője, aki egy franchise három epizódját dirigálhatta.

A második rész története szerint a már jól ismert csapat a galaxis újabb, eddig még ismeretlenebb zugaiba indul, hogy felkeressék Quill apját. Ám nem teljesen veszélytelen az út, és a csapatnak már családként kell szembenéznie a küzdelmekkel. Persze minden csata menő tud lenni egy jól összeállított háttérzenével.

James Gunn rendezésében A galaxis őrzői 2 2017. május 4-én debütál a hazai mozikban.   

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattintva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több mint félszáz fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz.