A Mud rendezője, Jeff Nichols következő projektje úgy néz ki, hogy egy igazi A-listás szereplőgárdával fog összeállni! A Deadline úgy tudja, hogy Jodie Comer, Austin Butler és Tom Hardy fogják vezetni a Motorosok gárdáját. Nichols rendezi a filmet, amely egy fiktív történet Danny Lyon fotói és az 1967-ben megjelent The Bikeriders című könyve alapján.

A film eredeti története az 1960-as években játszódik, és egy fiktív középnyugati motoros klub felemelkedését követi nyomon. A klub a tagok életén keresztül szemlélve egy évtized alatt a helyi kívülállók találkozóhelyéből egy sokkal baljósabb bandává alakul, amely veszélyezteti az eredeti csoport egyedülálló életmódját.

Nichols tavasz óta állította össze a projektet, amikor a forgatókönyvet piacra dobta, és elkezdett találkozni a tehetségekkel. A rendező forgatókönyvei mindig is vonzották a nagy tehetségeket, olyan filmekig visszamenőleg, mint a Take Shelter és a Mud, és soha nem kellett sokáig várnia arra, hogy nagy nevek kezdjenek el érdeklődni új projektje iránt. A New Regency májusban lépett be, amikor Nichols számos színésszel találkozott számos szerep miatt, és az elmúlt hetekben kezdtek megszilárdulni az egyezségek, hogy a filmet októberben forgathassák le.

Comernek nem akármilyen éve volt, legutóbb a National Theatre Live Prima Facie című darabjában tűnt fel, amely a világjárvány kezdete óta a legnagyobb bevételt hozó előadás lett az Egyesült Királyságban, és jövőre a Broadwayre kerül. A Megszállottak viadala című sorozatban nyújtott szerepéért pedig újabb Emmy-jelölést kapott. A szerepéért már nyert Emmy-díjat, a sorozat utolsó évadát pedig tavasszal fejezték be. A színésznő A segítség című filmben nyújtott alakításáért BAFTA-díjat is kapott. 

Butler a rock 'n' roll királyát alakította az Elvis című filmben. Ebből a sztárszerepéből érkezik, amely már több mint 230 millió dolláros bevételt hozott világszerte, és már korán bekerült a díjkiosztó versenybe. Megkapta a Dűne: Második rész című filmben Feyd-Rautha hőn áhított szerepét, és most forgatja a film folytatást. 

Az Oscar-jelölt Hardy legutóbb a Venom 2. - Vérontó című kasszasikerben játszott. A film a pandémiát követő korszak egyik első nagy sikerfilmje lett, több mint 500 millió dollárt hozott a globális jegypénztáraknál. A következő rész már fejlesztés alatt áll, Hardy pedig visszatér a Marvel címszereplőjeként.