Mi ez az új misztikus sci-fi sorozat, ami mától látható a Netflixen?

Izgalmasnak ígérkező sorozat debütál ma a Netflixen. A top10-ben egyelőre ne keressétek, de könnyen lehet, hogy napokon belül ott lesz az élmezőnyben a Rejtélyes jég.

A Rejtélyes jég a Netflix legújabb Észak-európai eredeti sorozata, mely június 17-án debütál a streaming szolgáltató kínálatában. 

Bár a Netflixre tucatjával érkeznek az új filmes és sorozatok, a Rejtélyes jég egyrészt a témája, másrészt a rendezője miatt is megérdemli a figyelmet, a direktori széket ugyanis nem más foglalhatta el, mint Baltasar Kormákur, aki olyan produkciókkal tette le névjegyét a szakmában, mint az Everest vagy a Sodródás

Az izlandi széria története egy szubglacionális vulkán kitörése után játszódik, mely hatalmas pusztítást okozott, és teljesen felborította a helyi közösség életét, miközben a jég alól rejtélyek sora került napvilágra. A Katla vulkán kitörése óta egy év telt el, a forróság megolvasztotta a jégsapkákat, Vik lakói pedig nem érezhetik magukat biztonságban, ugyanis egy újabb, még nagyobb kitörés várható. Mindeközben a jég mélyére fagyott őskori szörnyek és organizmusok újabb fenyegetést jelentenek azok számára, akik nem hagyták el a várost. 

Az első, nyolc részes évadhoz készült előzetest idelent nézhetitek meg, ha pedig kedvet kaptatok a sorozathoz, látogassatok el a mafabos adatlapra, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatjátok, ha van előfizetésetek a szolgáltatónál. 

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Egy évvel a Katla vulkán hirtelen és pusztító kitörése után egy kisváros nyugalma és békessége nagy mértékben megzavarodik. több»