Az Abi Damaris Corbin rendezésében készülő Breaking előzetese egy igazán drámai történetet ígér.

A Breaking cselekménye igaz történeten alapul, amely az amerikai Georgia államban, Atlantában játszódik 2017-ben. Brian Brown-Easley (John Boyega) egy becsülettel leszerelt tengerészgyalogos, aki Irakban harcolt a hazájáért. A civil életbe való visszatérése után azonban már minden másként alakult.

Brian házassága romokban dőlt, kislányát ritkán láthatja, ráadásul alig tudja kifizetni a szobája bérleti díját, ami egy lepukkant motelben található. A veteránok hivatalától kér anyagi segítséget, ahol megalázó módon elutasítják.

A férfi végső elkeseredésében bankrablásra adja a fejét, ám végül kiderül, hogy Briant egyáltalán nem a pénz érdekli. A Breaking az idei Sundance Fesztiválon debütált, ahol hatalmas sikert aratott, a film augusztus 26-án érkezik az amerikai mozikba, a hazai bemutatóról egyelőre nincsenek hivatalos információk.

A film főszerepében a Star Wars színésze,  John Boyega lesz látható, további szerepben pedigk érkezik Michael K. Williams, akinek ez az utolsó alakítása, a színész tavaly szeptemberben hunyt el.

73 Breaking  (2022)

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime (2023.07.27.)

Egy háborús veterán mentális és érzelmi kihívásokkal néz szembe, amikor megpróbál visszailleszkedni a civil életbe.