Mit nézzek? 5 sorozat- és évadpremier, amire érdemes lesz figyelned a héten

Ezen a héten sem maradunk új sorozatok nélkül. A nagyobb streaming szolgáltatók kínálatában több újdonság is a következő napokban fog debütálni, de vannak már korábban befutott sorozatok is, amelyek most kapják meg régóta várt folytatásukat. Mutatunk is nektek öt ilyen sorozatot, amelyekre szerintünk megéri odafigyelni ezen a héten.

#5

dokumentum | sportfilm

Netflix

A legjobb profi golfozók életét és történeteiket követhetjük figyelemmel egy nagy tétekkel teli versenyszezonon keresztül. több»

Az utóbbi időben népszerűek lettek a különböző sportágak világát bemutató dokumentumfilmek, amelyek hol a Forma 1, hol a krikett, máskor a tenisz kulisszái mögé vezetik be a nézőket. Most ebbe a sorba áll be ez a sorozat is, amely a profi golf világát tárja elénk. Premier február 15-én a Netflixen.
#4

38 Keresem a párom  (2023)

(1)

romantikus

Netflix

Miközben versenyeznek a kapcsolatok kialakításáért, a legjobban összeillő párok házasságközvetítőt játszanak majd, felbontva más párokat, és randevúkra küldve őket... több»

Miközben versenyeznek a kapcsolatok kialakításáért, a legjobban összeillő párok házasságközvetítőt játszanak majd, felbontva más párokat, és randevúkra küldve őket vadonatúj szinglikkel, akiket meghívnak a villába. Vajon jobb párosításokat hoznak létre, vagy káoszt teremtenek? Február 14-től a Netflixen.
#3

dokumentum

Netflix

Szakértői interjúk és egyéb dokumentumfilmes tartalmak forgatókönyves dokudrámával ötvözve, amik bemutatják Afrika különböző királynőit. több»

A dokumentumsorozat a kolonizáció előtti Afrika történetét meséli el. Njinga királynő egy ádáz harcos volt, aki átvette az irányítást a mai Andora területei felett, miután az apját megölték. A dokumentumsorozat megpróbálja felvenni a harcot a kolonizáció előtti Afrikát primitív törzsek otthonaként való ábrázolással. Fefbruár 15-től a Netflixen.
#2

82 Carnival Row  (2019)

(7) (2)

fantasy | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével készült sorozat egy fantasy-széria, ami egészen a viktoriánus korig repíti vissza a nézőt. A történet során megjelennek a... több»

A második évadban a tündérek megpróbálnak kapcsolatba lépni Jonah-val és Sophie-val, ami eufória, varázslatok és öröm láncreakcióját hívhatja elő. Megtudhatjuk, mi történt Imogennel és Agreusszal, miután elmenekültek. Február 17-től az Amazon Prime-on.
#1

80 Helló, holnap!  (2022)

(2)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Egy csoport utazó ügynököt követhetünk nyomon, akik holdbéli üdülési joggal házalnak. több»

Egy futu-retro világban mivel házalnak az ügynökök? Holdbéli üdülési joggal! Őket követi nyomon ez az új sorozat. A csapat vezetője mindennél jobban hisz egy szebb holnapba, lelkesedése átragad társaira is. De nem lehet, hogy csak álomvilágban él? A sorozat február 17-től nézhető az AppleTV+-on.