Arnold Schwarzenegger megosztott néhány friss, az egészségét komolyan érintő hírt a rajongóival.

A Terminátor - A halálosztó sztárja és egykori kaliforniai kormányzó az Arnold's Pump Club podcastjában elárulta, hogy három nyitott szívműtét után pacemakert kapott.

A sztár humorral kezelte a helyzetet

"Múlt hétfőn volt egy műtétem, hogy egy kicsit még inkább géppé váljak: Pacemakert kaptam" - mondta. - "Először is szeretném, ha tudnátok, hogy remekül vagyok! Hétfőn volt a műtétem, és pénteken már egy nagy környezetvédelmi rendezvényen voltam a barátommal és "fitneszkeresztes" társammal, Jane Fondaval" - folytatta Schwarzenegger.

"Senki sem gondolta volna, hogy a hetet egy műtéttel kezdtem...Szeretném megköszönni az egész csapatomnak a Cleveland Klinikán. Az összes orvos és ápoló elképesztő módon gondoskodott rólam, és a műtétet a lehető legfájdalommentesebbé tették" - tette hozzá. 

Az erős "osztrák tölgy" gyengélkedő szíve

Schwarzenegger eredetileg 1997-ben két nyílt szívműtéten esett át, hogy kicseréljék a tüdőbillentyűjét és az aortabillentyűjét. Normális esetben 12-15 évig kitart az így helyreállított funkció, de a színészt 2018-ban és 2020-ban újra megműtötték, mivel mindkét billentyűt újra ki kellett cserélni.

A karrierje töretlenül folytatódik

Legutóbb a Netflix 2023-as Fubar című sorozatában láthattuk kedvencünket és Schwarzenegger hamarosan a Breakout című akciófilm főszereplője lesz. Közeleg ezen kívül, a című nyaralós családi vígjátéka is, amelyben a Reacher sztárja, Alan Ritchson lesz majd az akcióveterán Schwarzi partnere egy kis ökörködésben.