Nagy meglepetés a Disney-től, már idén jön a mozikba a Vaiana 2!

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy idén végre megérkezik a mozikba a 2016-ban hatalmas sikert aratott Vaiana folytatása, amelyhez kaptunk egy rövid ízelítőt is.

A stúdió elnöke, Bob Iger a CNBC-n hozta nyilvánosságra a hírt a Disney 2024-es pénzügyi év első negyedévének eredménybeszámolója előtt, Iger elmondta, hogy az eredeti tervek szerint a Vaiana 2 sorozatnak készült, végül az egészestés formátum mellett döntöttek.

A Vaiana 2 rendezői székét Dave Derrick Jr. foglalhatta el, a zenét Abigail Barlow és Emily Bear párosa, illetve Opetaia Foa'i és Mark Mancina írták. 

A Vaiana annak idején hatalmas sikert aratott a pénztáraknál, a produkció 680 millió dolláros bevételt hozott össze, a Disney+-on pedig már 1 milliárd óra nézettséget kapott. Iger döntése, hogy a Vaiana 2-t a mozikba hozza, azt követően született meg, hogy a Disney 2023-ban nehéz évet zárt a bevétel szempontjából.

Mindemellett 2025-ben érkezik Thomas Kail rendezésében az élőszereplős Moana, amelyben Dwayne Johnson lesz látható, míg a Vaiana 2 idén novemberben debütál majd.

NA Vaiana 2  (2024)

animáció | kaland | vígjáték

A Walt Disney Animation Studios epikus animációs musicalje, a Vaiana 2 egy új, hatalmas utazásra viszi a közönséget Moanával, Mauival és egy új legénységgel.  Miután Moana... több»