Nagyon elborult hibrid mozi lesz Ryan Reynolds és Jason Momoa korhatáros vígjátéka

Bár Ryan Reynolds gőzerővel készült a Deadpool 3-ra, van itt viszont egy másik projekt, amelyet érdemes várni tőle a jövőben.

A Deadline beszámolója szerint ugyanis már zajlanak a Legendary égisze alatt az Animal Friends című projekt előkészületei, amelyben Reynolds mellett Aubrey Plaza, Jason Momoa és Vince Vaughn is szerephez jut. A Legendary volt az, amely a Pikachu, a detektív című élőszereplős animációs filmet is szállította, az produkció pedig szintén egy ilyen “hibrid” mozi lesz, ám ezúttal pörgős, korhatáros sztoriról van szó.

A projekt élére Peter Atencio került rendezőként, a forgatókönyvet pedig Kevin Burrows és Matt Mider fejlesztik, a cselekményről viszont egyelőre semmit sem lehet tudni, persze a cím már így is egészen beszédesre sikerült.

Ugyanakkor nem állíthatjuk, hogy Reynolds előtt épp nem egy mozgalmas időszak áll, hiszen nemrégiben bejelentették, hogy elkészül a Pikachu, a detektív 2, amelyben várhatóan a színész kölcsönzi ismét a hangját a címszereplőnek.

akció | családi | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A híres rendőr fia, Tim egykor arra vágyott, hogy a Pokémonok trénere lehessen. Álma azonban nem vált valóra, de így is élménygazdag életet élhet. A pokémonok közt ugyanis... több»