67 Baywatch  (2017)

Hiába Dwayne Johnson ellenállhatatlan sármja és humora, az újságírók szerint ez sem menti meg a filmet.

Bár a hazai premierre még egy hónapot várnunk kell, a tengerentúlon már lezajlottak az első sajtóvetítések, melyek nem sok jóval kecsegtetnek. A film a RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon jelenleg mindössze 13 százalékon áll, ami Dwayne Johnson karrierjének legrosszabb nyitását jelenti a kritikák tekintetében, ami annak függvényében elég árulkodó, hogy Amerikában imádják a sztárt, és a filmjeivel is többnyire elnézőek az újságírók.

Ezúttal sem őt ekézik, hanem a rendezőt, Seth Gordont, akit a Tribune News Service újságírója egyenesen alkalmatlannak nevezett a direktori székre, míg mások, köztük a Chicago Tribune kritikusát, a forgatókönyvre és a humor hiányára fogják a negatív értékelést. A vélemények egybehangzóak abban a tekintetben, hogy Johnson továbbra is szerethető, és Zac Efronnak, valamint Alexandra Daddarionak is megvannak a maga pillanatai, azonban ezek sem mentik meg az unalomtól és a rossz viccektől a produkciót.

Az első negatív visszhangok ellenére még korai lenne azt gondolni, hogy a nézők körében nem arat sikert a film, a Baywatch rebootja miatt világszerte hatalmas az érdeklődés, ráadásul a rossz hype is bevonzhat nézőket a termekbe, ha jósolnunk kéne, meg vagyunk győződve arról, hogy anyagilag így is hatalmas siker lesz a film.

A Baywatch 2017. július 13-tól látható a hazai mozikban.