Netflix: 4 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük egy történettel egy száműzött harcosról, akiből legenda lett (5. hét, 2024)

Bármennyire is durva belegondolni, de ezen a héten máris februárra fordítjuk majd a naptárakat. Pedig mintha a szilveszter még csak tegnap lett volna. Mindenesetre a Netflix a hónap legvégére is tartogat érdekes újdonságokat. Ezek közül is kiemelkedik a Baby Bandito sorozat, amelynek történetét valós események ihlették, de jön egy új doku is a NASCAR-ról, egy másik a popzenéről, egy harmadik pedig a történelem egyik legnagyobb hadvezéréről.

#4

dokumentum | zenés

Netflix

1985. január 25-én a korszak legnépszerűbb zenészei közül több tucatnyian gyűltek össze Los Angelesben, hogy felvegyenek egy jótékonysági kislemezt az afrikai éhínség... több»

Rendező: Bao Nguyen
1985. január 25-én a korszak legnépszerűbb zenészei közül több tucatnyian gyűltek össze Los Angelesben, hogy felvegyenek egy jótékonysági kislemezt az afrikai éhínség enyhítésére. Félretéve az egókat, egy olyan dalon dolgoztak együtt, amely történelmet írt. Premier január 29-én a Netflixen.
#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

A sorozat bemutatja a 2023-as NASCAR Cup Series rájátszását és az őszi bajnoki futamot, exkluzív hozzáférést biztosítva a versenyzőkhöz és a csapatokhoz. több»

A Netflix legújabb sport-doku sorozata a NASCAR Cup Series 2023-as rájátszását és bajnoki versenyét követi nyomon, miközben a versenyzők a versenypályán csatáznak, és a motorsport egyik leghíresebb címe a tét. A sorozat exkluzív betekintést enged számos versenyzőhöz és csapathoz, élükön Ryan Blaney-val, William Byronnal, Ross Chastainnel, Denny Hamlinnel, Bubba Wallace-szal, Kyle Larsonnal, Christopher Bell-lel, Joey Loganóval és Tyler Reddickkel. Premier január 30-án a Netflixen.
#2

60 Baby Bandito  (2024)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

A neve Kevin Tapia. De Európában úgy ismerik, hogy „Il Baby Bandito”. Ez a történet a gördeszkásról szól, aki az évszázad rablását hajtotta végre Chilében. több»

Kevin élete váratlan fordulatot vesz, amikor beleszeret Genesisbe, egy kiváltságos fiatal nőbe. A szenvedélyes deszkás elhatározza, hogy mindent kockára tesz a szerelemért, ezért merész tervet eszel ki: ellop egy részletes tervrajzot a Mészárosok nevű veszélyes gengsztercsoporttól, hogy dollármilliókat szerezzen, amivel az ország legkeresettebb szökevényévé válik. Miközben minden szabályt áthágnak, és intenzív üldözéssel néznek szembe, Kevin és Genesis szerelmi története összefonódik a szélsőséges veszélyekkel, miközben a hétköznapokon túli életet hajszolják, ahol a szenvedély és a kockázat egy izgalmas római utazásban csúcsosodik ki. Az évszázad rablása ihlette, amely 2014-ben történt Chilében. Premier január 31-én a Netflixen.
#1

dokumentum | dráma | történelmi

Netflix

Nagy Sándor az ókori görög város, Makedónia királya volt, akit széles körben a történelem egyik legnagyobb és legsikeresebb hadvezéreként tartanak számon, és 30 éves korára... több»

Nagy Sándor az ókori görög város, Makedónia királya volt, akit széles körben a történelem egyik legnagyobb és legsikeresebb hadvezéreként tartanak számon, és 30 éves korára a történelem egyik legnagyobb birodalmát hozta létre. Premier január 31-én a Netflixen.