60% 25 szavazat
Baby Bandito

Baby Bandito

Baby Bandito
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
24
Szereplők (24)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A neve Kevin Tapia. De Európában úgy ismerik, hogy „Il Baby Bandito”. Ez a történet a gördeszkásról szól, aki az évszázad rablását hajtotta végre Chilében.

(Hupka Adrián)

Ország: Chile
Premier: 2024.01.31. | Netflix (2024.02.01.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 6 epizód

Hol nézheted

Nicolás Contreras
Francisca Armstrong
Francisca Armstrong
Nicolás Contreras
Nicolás Contreras
Francisca Armstrong
Carmen Zabala
Lukas Vergara
Pablo Larraín
Pablo Larraín
Marcelo Alonso
Nicolás Contreras
Marcelo Alonso
Mauricio Pesutic
Carmen Zabala
Nicolás Contreras

KULCSSZAVAK

 
2024.02.02 szemtelen

legújabb vélemény

Vakmerő amatőrök

„A nagy pénzrablás” után itt van „A kis pénzrablás”, ami új megközelítést kínál a témában, és amit 2014-ben megtörtént, valós események ihlettek, majd a chilei alkotók ízesítették, formálták igazi krimisorozattá. Egyszerre pörgős és szórakoztató, ugyanis a gyors tempó és az őszinte hangnem mellett apró vígjátékra jellemző elemek is tarkítják a bűnügyi történetet. „Az évszázad rablása” egy remek moziélmény lett, a laza és súlyos részletek jó ritmusban váltakozva tartják fenn a figyelmet. Szövevényes és fordulatos a cselekményszál, ahogy szemtanúi leszünk annak, hogy mit művel a pénz az emberrel, a kapcsolatokkal, a barátokkal. A sorozat tökéletes mindenkinek, aki krimi-thriller rajongó, ahol a profi szervezők helyett most egy szerencsés amatőr csoport kap hatalmas lehetőséget a bűnözésre. A felelőtlen fiatal gördeszkások a rablás alatt, a szemünk előtt válnak bűnözővé, majd a következmények részeseivé, ahol kiderül, a pénz nem feltétlenül boldogít. A produkció egy friss, üdítő új hangot hoz a képernyőre, jó alakításokkal, megfelelő mennyiségű adrenalinnal.

0
 
2024.01.31 nándi99

Csak ajálani tudom, izgalmas, van benne némi romantika, az alakítások sem rosszak. Krimi és szerelmi történetek rajongóinak érdemes megnézni.

0