A tavalyi év legnagyobb robbanásának bizonyult A nagy pénzrablás: Berlin spin-off sorozat, a Netflix pedig hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a második évad.

A streamingszolgáltató jelentése szerint a Berlin volt a legnézettebb megjelenés világszerte a tavalyi premier héten, a sorozat ugyanis 91 országban került a top 10 legnézettebb tartalom közé. Ezt követően hét egymást követő héten keresztül maradt a nem angol nyelvű top 10-es nézettségi listán, amely 348 millió megtekintett órát jelent.

A David Barrocal és Geoffrey Cowper rendezésében készült sorozat az eredeti széria történései előtt játszódik, amikor is Berlin összegyűjt egy bűnözőkből álló csapatot, hogy közösen megtervezzék és végrehajtsák életük legambíciózusabb rablását Párizsban.

A tervek szerint a második évad forgatása a jövő évben kezdődik, ugyanakkor bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a munkálatokkal kapcsolatban. A Berlin első évada mindenesetre elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»