Netflix: CIA-ügynök lett Schwarzeneggerből, itt a Fubar új előzetese

Szaladj a helikopterhez...! - vagy még jobb, a Netflixhez.

Arnold Schwarzenegger visszatért a Fubar trailerével, a Netflix közelgő kém-kaland-sorozatával, amelyben az egykori kormányzó és a Top Gun: Maverickből ismert Monica Barbaro lesznek a főszereplők.

A sorozat apa és lánya, Luke (Schwarzenegger) és Emma Brunner (Barbaro) CIA-ügynököket követi, akik felfedezik, hogy egész életüket úgy élték le, hogy nem tudták, hogy a másik is a titkos ügynökség tagja. Amikor már azt hitte, hogy kiszállt, Luke-ot visszahívják egy utolsó munkára, de ezúttal a lányával együtt. A sorozat nyolc epizódból áll.

A február 27-én megjelent első teaserből kiderült, hogy Schwarzenegger az akciótörténetek iránti szeretete mellett még nem hagyta hátra az egysorosokat és a szivarozást. A Fubar osztozik Schwarzenegger 1994-es, Jamie Lee Curtisszel forgatott Két tűz között című filmjének kémdrámai tulajdonságaiban. És bár a sorozat egy újabb akciószereppel bővíti Schwarzenegger nagy repertoárját, ez lesz az első alkalom, hogy a színész, kormányzó és testépítő főszerepet kap egy tévésorozatban.

"A Fubar szétrúgja a s*gged és megnevettet - és nem csak két órán keresztül. Egy egész évadot kaptok" - mondta Schwarzenegger.

A szereplőgárda tagja még többek közt Fortune Feimster, Jay Baruchel, Aparna Brielle,Gabriel Luna és Travis Van Winkle.

Schwarzenegger executive producerként működik közre Nick Santora, az alkotó és showrunner mellett, aki a Maffiózók és a A szökés írója volt. A sorozatot szintén a Skydance Televisionnel közösen hozták létre.

A Fubar premierje május 25-én lesz a Netflixen. 

65 Fubar  (2023)

akció | kaland | thriller

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»