Lezárult a Ryan Reynolds nevével fémjelzett rablóvígjáték kapcsán meghirdetett licitelés, a Netflix behúzta magának a címet.

A Deadline a múlt héten hozta nyilvánosságra a cím nélküli pályázatot, és az alkotók közvetlenül pitchelhettek - amire a világjárvány óta nem nagyon volt példa -, és a 7 számjegyű ajánlatok elkezdtek beérkezni. A forgatókönyvet Dana Fox írja, a producer pedig Simon Kinberg lesz Reynoldsszal.

A pitch még cím nélküli, de úgy hírlik, remek szerepeket kap egy sztárgárda az Ocean's eleven - Tripla vagy semmi szellemében. Emellett a sztori nemzetközi színtéren játszódik. Az ötlet a Fox-tól és Kinbergtől származik, ők dobták be Reynoldsnak és a Maximum Effortnak.

Nyolc vevő licitált, és ez a szám ötre, majd végül négyre szűkült, mielőtt a Netflix győzött volna.

Források szerint Foxnak 7 számjegyű összeget fizetnek majd a forgatókönyv megírásáért, a produceri szerződések pedig magas 7 számjegyűek. Fox producerkedni is fog a filmben, az ő nevéhez fűződik a Szörnyella és Az elveszett város, valamint a Home Before Dark és a Ben and Kate című tévésorozatok.

A megállapodás tovább erősíti Reynolds és Kinberg kapcsolatát, amelyet a Deadpool-filmek kapcsán alakítottak ki, amelyek producerei is ők ketten. Most fejezik be a harmadikat, miután a sztrájk miatt szünetet tartottak.

Reynolds legutóbb a Netflixszel Az Adam-projekten dolgozott együtt, előtte pedig a Különösen veszélyes bűnözőkön.