Novak Djokovic lezúzott pár rosszfiút Stallone mozijában (videó)

Az elmúlt napokban tele volt a világsajtó az oltást elutasító Novak Djokovic ügyével, a sportoló pedig végül kénytelen volt elhagyni Ausztráliát az év első főbb tenisztornája előtt. Ennek alkalmával megragadjuk az alkalmat, hogy felidézzük a sztár egyik emlékezetes cameóját, amit a nagyközönség sosem láthatott.

Novak Djokovic nagy zűrben volt az elmúlt napokban, mely végül kiutasítással végződött Ausztráliából, alig néhány órával az első, 2022-es Grand Slam-versenye előtt. Talán kevesen tudják, de a világelső teniszező eredetileg szerepelt volnaA feláldozhatók 2-ben, de a jelenetét végül kivágták a filmből. 

Mindössze egy tíz másodperces jelentről van szó, ami nem került be a végső vágásba, de idelent most megmutatjuk.

"Ez az egyik legőrültebb dolog, amit életemben valaha tettem" - mondta a szerb teniszező a 60 Minutesnek annak idején. Simon West rendező viszont nem volt elégedett a jelenettel, szerinte ugyanis nem passzolt a filmbe. Hogy ebben igaza volt-e, azt mindenki döntse el maga.

Ami a franchise-t illeti,Feláldozh4tók forgatása jeleneg is zajlik, a filmben visszatér Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, de új arcok is feltűnnek a szereplőgárdában, ők 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia és Tony Jaa. A produkció egyelőre nem kapott premierdátumot.