Úgy tűnik, a Cronenberg családnak egészen egyedi elképzelései vannak arról, miből és hogyan kell filmet forgatni. Az ifjabbik Cronenberg, Brandon Cronenberg legújabb filmjét, az Végtelen víztükört most mutatták be a Sundance Filmfesztiválon, ahol eléggé leverte tőle a víz a nézőket.

A film egy fiktív kelet-európai országban játszódik, ahol tényleg betartják a zéró toleranciát. Aki bűnös, azt kivégzik. Az ország a tökéletesre csiszolt turizmusból tartja fent magát, amihez meseszép partok és kifogástalan kiszolgálás jár. Ide érkezik meg James és Em, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak, de a titokzatos Gabi elcsalja őket az üdülőből.

A biztonságos területen kívül szembesülnek az ország igazi arcával, ami brutális és hedonista. Ők maguk is bajba keverednek, bűnt követnek el, amiért az életükkel kell fizetniük. De van egy kiskapu: ha elég gazdag vagy, hogy megengedhesd magadnak, akkor elkészítik a klónodat és végignézheted, ahogy azon hajtják végre a kivégzést.

Az Infinity Pool mindezt kendőzetlenül, a maga nyersességében ábrázolja nem kevés vérrel és egyéb testnedvek a kényelmesnél jóval sűrűbb mutogatásával. A film egyik főszereplője, Alexander Skarsgård, akit ejakulálni is látunk mindenféle finomkodás nélkül. A színész egyébként elmondta, hogy a forgatás során az volt az egyik legnehezebb, amikor azt kellett eljátszania, hogy saját maga meztelen klónjával kellett élet-halál harcot vívnia. Majd utána a Mia Goth által alakított Em megszoptatta őt.

Az Infinity Pool a fesztiválon a legnyersebb változatában mutatta meg magát, ami a legmagasabb korhatár-besorolást jelenti. Viszont a hírek szerint a mozikba egy ennél azért visszafogottabb változat kerül majd.