87 Az Ír  (2019)

Martin Scorsese a Netflixre rendezi legújabb filmjét, a Az Ír-t, melyben ismét összeáll Robert De Niro és Al Pacino ikonikus párosa. Most pedig azt is kiderült, mikor mutatkozik be a közönség előtt a produkció!

Friss fotók (kattints) érkeztek a legendás Martin Scorsese legújabb, The Irishman című filmjéhez, melyben ezúttal sem kispályások kapták a főszerepeket. Al Pacino első alkalommal dolgozott együtt a direktorral, mellett a további főbb szerepeket olyan sztárok alakítják, mint Robert De NiroJoe PesciHarvey KeitelAnna PaquinStephen GrahamRay Romano és Bobby Cannavale.

A gengszterdráma Charles Brandt 'Hallom, szobafestő vagy' című sikerkönyvének adaptációja, melynek főhőse Frank Sheeran, egy ír származású bérgyilkos, aki a Russell Budalino (Joe Pesci) és Jimmy Hoffa (Al Pacino) vezette maffiának dolgozik.

Bár a filmet a Netflix gyártja, a közönség a New York-i Filmfesztiválon láthatja majd először szeptember 27-én, a steaming szolgáltató platformjára csak ezt követően érkezik, de néhány moziban is láthatják majd a nézők a tengerentúlon.