Quentin Tarantino világraszóló bejelentést tett!A kép forrása: huffingtonpost

Ennio Morricone írja a rendező új westernjének zenéjét.

Quentin Tarantino sem érkezett üres kézzel a San Diegó-i Comic-Conra, és természetesen a hatalmas közönség kitörő lelkesedéssel fogadta a rendező új filmjének előzetesét. A Deadpool-lal és a Suicide Squad-dal ellentétben a trailer egyelőre nem szivárgott ki, azonban a rendező bejelentése azonnal bejárta a világhálót.

Tarantino elmondta, hogy a The Hateful Eight filmzenéjét a spagetti westernek ikonikus zeneszerzője,  Ennio Morricone írja majd, aki olyan filmek legendás dallamait alkotta meg, mint a Volt egyszer egy vadnyugat, az Egy maréknyi dollárért, a Jó a Rossz és a Csúf, vagy az Aki legyőzte Al Caponét.

. A dolog különlegessége, hogy 40 évet követően ez lesz Morricone első westernje, melyhez zenét komponál.

"Szeretnék bejelenteni valamit, amit még nem tudtatok. Nem volt teljesen biztos, de tető alá hoztuk a dolgot. Tudjátok, hogy nem használok eredeti filmzenét a filmjeimben, inkább más filmekből veszem át, és illesztem be a dalokat. Úgy gondoltam, ennek mégis eredeti kéne. Szóval azért vagyok most itt, hogy bejelentsem, Ennio Morricone írja a The Hateful Eight filmzenéjét. Jelenleg is ezen dolgozik, és a következő hetekben veszi fel Prágában" - árulta el Tarantino.

A rendező elmondta továbbá, hogy úgy véli, három western film után mondhatja el valaki magáról, hogy western-rendező. Márpedig ő szeretne magára így tekinteni, így a Django elszabadul és a The Hateful Eight után egy további filmmel akarja gazdagítani a zsánert.

A Aljas nyolcas 2015. december 25-én debütál a mozikban.